Σελίδες

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Ανακοίνωση Blue Club "Π. Ντοκούζης"

Ανακοίνωση 6-8-2011

Κατ’ αρχήν θα θέλαμε να εκφράσουμε κάποιες σκέψεις και απορίες σε ότι αφορά το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας. Παρακολουθούμε αμήχανα, κάποιοι να ζητούν από τους πολιτικούς άρχοντες της πόλης μας να ασκήσουν κάθε δυνατή πίεση για να μην τιμωρηθεί με υποβιβασμό η ΠΑΕ ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου 1937. Στο ίδιο μήκος κύματος καλείται να κινηθεί και η ΕΠΣΘ, αφού ακούστηκε μέχρι και το ενδεχόμενο κλεισίματος της ένωσης.

Εύλογα λοιπόν αναρωτιόμαστε τι εννοούν όλοι αυτοί οι κύριοι όταν λένε ότι θα πρέπει να «ασκήσουν πίεση» και ότι θεωρούν άδικη την απόφαση υποβιβασμού; Ποιον θα έχει αποδέκτη αυτή η πίεση; Τους εισαγγελείς και τους δικαστές; Δηλαδή ομολογούν δημόσια ότι αμφισβητούν την φερεγγυότητα και την αντικειμενική κρίση της δικαιοσύνης και ότι θα πρέπει να παρέμβουν πολιτικά μέσα για να την αλλάξουν; Αυτός λοιπόν είναι ο σεβασμός τους στην Ελληνική δικαιοσύνη; Προς τι το κάλεσμα για συμπαράσταση προς κ.κ Ζήση, Καρτάλη, Νάκο, Μαρκάκη, Σκοτινιώτη και Μπατζιάκα; Οι πολιτικοί και οι φορείς της πόλης καλούνται να συμβάλουν στην διεκδίκηση ατιμωρησίας και την αμφισβήτηση της δικαιοσύνης;

Η ανυπόστατη άποψή σας ότι όλη η πόλη είναι κοντά στον Ολυμπιακό και σε ότι «ήθη» πρεσβεύει, είναι απλά προϊόν της επιλεκτικής σας καθοδηγούμενης φαντασίας, και η πλύση εγκεφάλου που κάνετε στον κόσμο σε 24ωρη βάση και μέσα από όλα τα ΜΜΕ, βλέπετε να αποβαίνει άκαρπη, και μετά την αποτυχία κάθε καλέσματος φροντίζετε να παρουσιάζετε σαν «λαοθάλασσα» τις συγκεντρώσεις των διακοσίων ανθρώπων και να πολλαπλασιάζετε επί δέκα τον αριθμό τους, σε μία απελπισμένη προσπάθεια να πείσετε ότι άπαντες σε αυτήν την πόλη ζουν και αναπνέουν για τον ΑΣΚ Ολυμπιακό.

Όσο για τον Εμπορικό Σύλλογο, η αυθαίρετη απόφασή του να κλείσει τα καταστήματα καταδικάστηκε από τα ίδια του τα μέλη που δεν ακολούθησαν την εντολή αυτή και λειτούργησαν κανονικά πλην λίγων γραφικών εξαιρέσεων. Περιττό δε να σχολιάσουμε το κατάντημα και το υποτακτικό «υπαλληλίκι» κάποιων άμεμπτου ηθικής δημοσιογράφων, αλλά τους δικαιολογούμε γιατί, κάθε αντικειμενική κρίση θα ήταν αχαριστία κόντρα στον ευεργέτη του «κεράσματος» και των «παροχών» που τόσα χρόνια τους «φρόντιζε». Η παραπληροφόρηση του κόσμου και ο λαϊκισμός τους έχει φτάσει σε αισχρό σημείο και είναι μία εικόνα ντροπής για το λειτούργημα της δημοσιογραφίας.

Όλοι αυτοί λοιπόν απαιτούν δικαιοσύνη, ισονομία και ίση μεταχείριση για τον Ολυμπιακό απέναντι στο «Αθηναϊκό κατεστημένο», ενώ αυτοί οι ίδιοι αδιαφορούν εδώ και χρόνια επιδεικτικά για την τύχη της Νίκης Βόλου, ενώ έχουν φέρει την πόλη σε κατάσταση προκατασκευασμένου συναγερμού για τα συμφέροντα του Ολυμπιακού. Οι ίδιοι υπέρμαχοι της ισονομίας χρησιμοποιούν δύο μέτρα και δύο σταθμά για τις δύο ομάδες τη πόλης με γνώμονα τα μικροσυμφέροντά τους και το πώς θα κερδίσουν την μεγαλύτερη δυνατή προβολή. Αυτό είναι η πιο χυδαία μορφή υποκρισίας και φαρισαϊσμού.

Σας καλούμε λοιπόν να ενεργήσετε υπεύθυνα και ώριμα. Όπως αρμόζει σε αιρετά θεσμικά όργανα, τα οποία εκλέγονται από το σύνολο του λαού του Βόλου και όχι από τη Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού. Όσο για την ευαισθησία σας μήπως πειράξουν τις ομάδες που «γράφουν ιστορία», σας υπενθυμίζουμε ότι μία ακόμη ιστορία που θα γραφτεί ανεξίτηλα είναι το ότι η πόλη μας δέθηκε άρρηκτα, με το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Επιτρέψτε μας να μην καμαρώνουμε για ομάδες που φέρονται να χτίστηκαν με αδιαφανείς πόρους και μεθόδους, με προφυλακισμένους μεγαλομετόχους και κάποιους ύποπτους παράγοντες.

Να είστε σίγουροι ότι οι Βολιώτες, που ισχυρίζεστε ότι πράττετε εξ’ ονόματός τους έχουν ήθος και σεβασμό σε θεσμούς, και αξίες και νοιώθουν ντροπή όταν ακούνε φιλάθλους να απαιτούν εν χορώ, την απελευθέρωση προφυλακισμένων υπόδικων, κατηγορουμένων για κακουργήματα. Αν θέλετε μπορείτε απλά να δηλώσετε προσκείμενοι στην συγκεκριμένη ομάδα, και σε ότι αυτή πρεσβεύει, και να μιλάτε σαν οπαδοί της και όχι σαν εκπρόσωποι ολόκληρης της Μαγνησίας, έτσι ώστε η ιστορία να δικάσει εσάς και όχι να αμαυρώσει το ήθος και τις αξίες μιας ολόκληρης πόλης.

Για την ιστορία να σας υπενθυμίσουμε ότι στην πόλη αυτή εδρεύει από το 1924 και μία ομάδα η οποία πάντα βάδιζε στο δύσκολο δρόμο της αρετής, με μοναδικούς πόρους το χαρτζιλίκι των οπαδών της και η οποία καταδυναστεύεται εδώ και χρόνια από το σάπιο κατεστημένο και από διοικητική αστάθεια που μας κληροδότησαν κάποιοι πολιτικοί, άλλοι με την καταστροφική ενασχόληση και άλλοι με την αδιαφορία τους. Δυστυχώς η προσφυγιά συνεχίζει να βασανίζει τη Νίκη υπό τη μορφή διωγμού από τα γήπεδα που ήθελε να προπονηθεί, και από το χώρο που ήθελε να λειτουργεί τα γραφεία της, και υπό τη μορφή της αντιμετώπισης σαν ξένο σώμα στον κατά τα άλλα ενιαίο Δήμο Βόλου.

Δεν έχουμε δει λοιπόν κύριοι να υπερασπίζεστε τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 με την ίδια ευαισθησία και το ίδιο πάθος, και αυτό μας προβληματίζει έντονα. Δηλαδή για να ταρακουνηθούν κάποιοι πρέπει τη Νίκη να την αναλάβει κάποιος που να προκαλεί δέος με την παρουσία του συνοδευόμενος από «παλικαράδες», να την προωθήσει με μαύρο χρήμα, να πληρώνει φερέφωνα και λακέδες, να βρίζει την πόλη και τους φιλάθλους, και να σηκώνονται όρθιοι οι υπάλληλοι του Δημαρχείου όταν τον βλέπουν, μόνο έτσι μπορεί να αποκτήσει μια ομάδα τον σεβασμό σας;

Ας έρθουμε όμως και στα του οίκου μας και τους μονίμως ευθυνόφοβους, αναποφάσιστους ερασιτέχνες που έχουμε την ατυχία να κατέχουν τις μετοχές της ΠΑΕ, τους πληροφορούμε ότι εμείς δε σκύβουμε το κεφάλι σε κανέναν «Καίσαρα», ούτε παρακαλάμε κανέναν. Έχουμε αποδείξει περίτρανα εδώ και τόσα χρόνια ότι αγαπάμε με πάθος τη Νίκη και όχι τις κατηγορίες και τις διακρίσεις.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι φέτος ήσασταν τυχεροί, γιατί οι αποκαλύψεις για το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο, σας έδωσαν την ευκαιρία να πείσετε, ευτυχώς μόνο λίγους αφελείς, ότι «άλλοι» είναι ολοκληρωτικά υπεύθυνοι για την αποτυχία σας. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε κάποια κομβικά σημεία του πρωταθλήματος, όντως η ομάδα μας αδικήθηκε. Όμως σίγουρα αυτοί που την αδίκησαν δεν είναι υπεύθυνοι και για την έλλειψη διοίκησης εδώ και τρία χρόνια, τους συνεχείς σας εράνους, τις επιπόλαιες αποχωρήσεις, τους απλήρωτους παίκτες, την έλλειψη αγωνιστικού «κορμού» ποδοσφαιριστών, την σωρεία προσφυγών, την έλλειψη και της στοιχειώδους οργάνωσης, τις αλλαγές επτά προπονητών και για το ότι δεν κατέβηκε η ομάδα να αγωνιστεί την τελευταία αγωνιστική.

Σας πληροφορούμε ότι οι απειλές σας του στυλ: «μετά από εμένα το χάος» δεν μας κάνουν να τρέμουμε, έχουμε ψηθεί στο να αγωνιζόμαστε σε μικρές κατηγορίες αλλά πάντα με το κεφάλι ψηλά. Αν θέλατε υποταγμένους, προσωπολάτρες, αυλοκόλακες θα έπρεπε να ψάξετε αλλού. Όποιος θέλει να ασχοληθεί επιχειρηματικά, σοβαρά και υπεύθυνα με την ομάδα μας είναι ευπρόσδεκτος και θα είμαστε στο πλάι του με όλες μας τις δυνάμεις, από το πόστο μας που είναι η κερκίδα και η παρουσία μας σε κάθε άκρη της Ελλάδας και με την οικονομική συμβολή μας που είναι το εισιτήριό μας.

‘Ομως το έργο παιγμένο σε τρεις σεζόν, το βαρεθήκαμε. Παραδώστε επιτέλους τους τίτλους μετοχών σας, και σταματήστε την επαιτεία και την κλάψα γιατί γίνεστε γραφικοί. Μόνο η προτροπή σας να αναλάβει την ομάδα μία «ομάδα ανθρώπων» για να κάνει προετοιμασία, και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχει αιρετό ΔΣ, χωρίς να έχει επίσημη εντολή από τους μετόχους, χωρίς απόφαση Γενικής Συνέλευσης. Δείχνει τον ερασιτεχνισμό, την προχειρότητα και την αδιαφορία σας για τη Νίκη.

Εάν είστε όντως αποφασισμένοι να σταματήσετε κάθε ενασχόλησή σας με την ΠΑΕ, τότε αντιλαμβάνεστε ότι θα πρέπει να παραδώσετε τους τίτλους μετοχών σας στον φορέα που θα δημιουργηθεί για την περαιτέρω διαχείριση της ομάδας μας. Δεν νομίζουμε ότι μπορεί να έχετε την παράλογη απαίτηση, κάποιοι άνθρωποι να επενδύσουν σε μία εταιρία και να την διοικήσουν, όταν οι μετοχές της εξακολουθούν να ανήκουν σε εσάς.

Αναμένουμε λοιπόν την κίνησή σας αυτή για να μπορέσουμε να βάλουμε τις βάσεις μίας νέας διοίκησης, εάν δεν προχωρήσετε σε αυτή την ενέργεια, τότε θεωρούμε τα λεγόμενά σας αερολογίες, φανφαρονισμούς και κυνήγι εντυπώσεων. Καλούμε επίσης την Ερασιτεχνική Νίκη να πάρει πρωτοβουλίες και να τοποθετηθεί επί του θέματος δυναμικά και να πάρει επίσημα μία οριστική και ξεκάθαρη θέση. Η ψυχή της Νίκης ήταν και θα είναι πάντα οι οπαδοί της, και θα συνεχίσει να ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες τις.

Blue Club «Π. Ντοκούζης» 1985

20 σχόλια:

  1. Μηδέν σχόλια. Μηδέν σχόλια, μηδέν σχόλια εις την 5κοις τρις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια χαρα τους χαιδευεται τα αυτια μπραβω
    ρεεεεε πλακα μας κανετε τι μας λετε αυτα που ξερουμε ολοι εδω και 3 χρονια δηλ τι θελετε να κανετε τον γερο να ξαναερθει η να ξεκουμπηστη απο δω περα?
    καλεστε τον κοσμο να μαζευτουμαι και να πιεσουμε την ερασιτεχνικη εχει το 10 τις εκατο να παει στο υπουργειο εμποριας και να ζτηση το μετοχολογιο και να στειλει επιστολες δημοσια στους μετοχους
    να πιασουμε απο τα αυτια τον ΒΑΛΑΧΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΙΚΑΡΑ και αν δεν μπορει να τις δωσει τις μετοχες μηπως τις αγορασε του ΤΖΑΝΗ ΕΙΝΑΙ
    δηλ ρε παιδια αν θελει να ασχοληθει παλι ο γερος θα τον αφησουμε????
    ρεεεεεε ποιος τι γραφει αυτες τις ανακηνωσεις???
    ΚΥΡΙΕ ΛΑΖΟ ΤΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Η ΝΙΚΗ ΤΩΡΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???? ΠΑΡΕ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
    ΒΑΛΑΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωπα.
    Προς σχολιασμό όλα τα παραπάνω.
    Θα μιλήσουμε όλοι με την ώρα μας.

    Να δημοσιευθεί στον τοπικό "ρυπο" πρώτα, να το διαβάσουν οι Νικιώτες και τότε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!

    Θα βρεθει άκρη, να είστε σίγουροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ 6.23 ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΦΙΛΕ 6.33, ΝΑ'ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΡΗ!!! Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΜΗΡΙΑΣ, ΔΕΜΕΝΗ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ!!
    (κι οπως ολα τα καστρα, επεσε απο ΜΕΣΑ!)
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΡΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ! ΚΑΙ ΤΡΥΠΩΣΑΝ ΠΑΝΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΟΙ ΝΙΚΩΤΕΣ ΕΝΩΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ.ΑΦΗΣΤΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΑΜΕ.ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΒΑΖΑΝ ΜΕ ΠΟΛΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΝΙΚΗΘΟΥΝ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΟΣΩΝΟΜΙΟ ΑΟΥΣΤΡΙΑΝ ΜΠΟΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΙΑΣ ΑΞΕΧΑΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΖΑΝΕΤΟΥ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ Κ ΕΙΧΑΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΕΑΚ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΠΧΡΕΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΙΔΕΑ ΑΡΕΤΗ ΤΟΛΜΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα τα λες φιλαρακι πολυ ρομαντηκα θα ελεγα αλλα πρωτα πρεπει να κανεις διοικηση να δωσουν τις μετοχες γιατι με τον ρομαντησμο αστα βραστα
    οσο για τους ΕΧΘΡΟΥΣ μεσα στην νικη ειναι να σε συγουρος και ολοι μαζι οι νικιωτες κοιμομαστε αντε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ καλα τα λενε τα παιδια. μας εχουν φαει οι αχρηστοι. αλλα δεν ακυρο να ασχοληθουν με τον Ασκ. τι μας νοιαζει? τετοια λαλακιες κανουμε κλενε οτι ασχολουμαστε μαζι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ!!!!!
    Και τα ΦΙΔΙΑ που βρισκονται ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ, αυτα τα ηρωικα με τις χαμενες πατριδες, τα χρησιμοποιουν για παραλλαγη! χρονια τωρα...
    Πουκάμισα αλλαζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΝΙΚΙΩΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΙΩΤΕΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΚΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑΞΕΦΟΡΤΟΘΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΑΡΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι ρε παιδιά,να διώξουμε τα φίδια!!!Επενδυτη βρίσκουμε για πλάκα,τα φιδια να διωξουμε,τους οχτρούς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε γιωργο....που δεν ξερω ποιος εισαι...νικιωτες που εισασταν τοσα χρονια που η ομαδα ηταν σε ψηλοτερες κατηγοριες και υπηρχαν τα φιδια αυτα που αναφερετε και τα λαμογια τα οποια τα ξερουμε ολοι.....απλα οταν η ομαδα ειναι σε αλλες κατηγοριες(ψηλοτερες) ολα καλα....σας δινουν και κανα κοκαλακι........αρε αλανια επιτελους κοιταξτε το καλο της ομαδας εκ των εσω πρωτα χωρις να σας ενδιαφερει σε ποια κατηγορια θα παιζει η ομαδα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φιλε 9.49 με μπερδευεις με αλλον φιωργο μαλον εγω δεν ειμαι ο μαστρογιαννης ειμαι ενας απλος οπαδος τις νικης που λεγομε γιωργος
    οσο για τα κοκκαλακια που ειπες γιναν κοκκαλαρες τωρα ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα δείτε που σε λίγο θα αρχίσουν μ@λακίες περί συνχώνευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. φιλε γιωργο και βεβαια ξερω οτι δεν εισαι ο μαστρογιανης.......ο μαστρογιανης με μεγαλωσε ποδοσφαιρικα και τον ξερω και με ξερει χρονια τωρα.....ενα θα ηθελα να πω και μακαρι να ειναι ετσι.....απο ολα αυτα που παρακολουθω να λεγονται θελω να πιστευω οτι επιτελους ηρθε καινουργια γενια νικιωτων που ειναι περισοτερω για την ομαδα και το καλο της......παρα εκεινα τα λαμογια που λεγοντουσαν νικιωτες και τρωγανε οτι τους πετουσαν....(το δικο σας παιδι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δικο μας παιδι, μακάρι...
    ομως, οσο υπαρχουν προβατα, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ!
    ΚΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΩΛΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΝΤΟΥ!
    ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΝΙΚΙΩΤΕΣ" ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. φιλε taexei400
    δεν χρειαζεται...., ξερουν οτι ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!!
    γι'αυτο φροντισαν καποιοι (ξεκινησε ΗΔΗ) για εντεχνη ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ "ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ"!
    (βλεπε ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΖΕΡΗ, βλεπε ποσοι απογοητευμενοι απλοι φιλαθλοι ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ πανε δειλα-δειλα στους αγωνες του ΑΣΚ...)
    και θα υπαρξουν κι αλλοι "ΖΕΡΗΔΕΣ" δυστυχως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρε παιδια ετσι ειναι. το μεγαλο ψαρι τρωεει το μικρο. και μεις ειμαστε το μικρο ψαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. κανατε ενα λαθος μαζι ειναι παε ασκ εθνικος ολυμπιακος βολου 1937!ρε,θα σοβαρευτουμε σε αυτη την πολη καμια φορα μπας κ γινουμε ανθρωποι που δεν ειμαστε ικανοι να τελειωσουμε εναν περιφερειακο???????τι ειστε?100 χαζοι της νικης κ αλλοι τοσοι του ολυμπιακου κ κρατατε την πολη 100 χρονια πισω με τις ανοησιες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. to sigouro einai oti prepei na fugoun oi simerinoi metoxoi ametoxoi kai gia na fugoun uparxei enas tropos kai mono:sunergasia erassitexni metous organomenous sunantisi me tous metoxous kai tous dinoume na katalavoun oti i omada fetos me autous metoxous den tha katevei sto prwtathlima prwton giati o erassitexnhs de tha dwsei tin klouva stin pae kai deuteron giati oi organwmenoi den tha afisoun tin omada (pou tha ftiaksoun tis teleutaies meres tou augousto opws perusi ta lamogia) na proponithei se kanena gipedo.etsi tha angastoun kata pasa pithanotita na paradwsoun tis metoxes kai an de to kanoun tote i omada tha pesei stin delta pou de to theloun giati tha desmeutoun oi periousies twn proedrwn kai twn dieuthinwn sumvoulwn pou upirxan stin omada ta teleutaia xronia opws px o gios tou kaimakamh.alla kai an den ginei auto kai pesoume sti delta ADELFIA DE FOVOMASTE KAMIA KATIGORIA GIATI AGAPAME TIN OMADA MAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή