Σελίδες

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

«Μόνο Football League»

Τα χαρτιά του σχετικά με την επόμενη μέρα στη Νίκη Βόλου όσον αφορά τις δικές του προθέσεις άνοιξε ο Στράτος Γιδόπουλος μιλώντας στο «Goal». To «αφεντικό» των «κυανόλευκων» ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στο σύλλογο μόνο σε περίπτωση που οι Βολιώτες αγωνιστούν τη νέα σεζόν στη Football League.


Οι δηλώσεις του Γιδόπουλου στην εφημερίδα «Goal News»:

«Αν και πλησιάζει η 22η Αυγούστου που πρέπει να κατατεθούν οι φάκελοι συμμετοχής στα νέα πρωταθλήματα, στη Νίκη δεν κουνιέται ούτε φύλλο. Απορώ με αυτήν την αναισθησία. Περιμένω την επόμενη εβδομάδα η ΕΠΟ να βγάλει σωστές αποφάσεις. Να παραπέμψουν τις ομάδες που είναι παράνομες και μπλέκονται στο σκάνδαλο με τα ''στημένα'' ματς. Η Νίκη δικαιούται να ανέβει κατηγορία. Μόνο στη Football League επιστρέφω και τότε θα λύσω όλα τα προβλήματα της ομάδας».

Αναφορικά με την πρόταση που έχει καταθέσει στον Γιώργο Δαλούκα για διοικητικό πόστο στη Νίκη, αλλά και την προσωπική σχέση που διατηρεί με τον Βολιώτη ρέφερι τόνισε: «Τον Δαλούκα τον γνώρισα εδώ και ένα χρόνο. Η τότε εποχή ήταν άσχημη για τον ίδιον. Εγώ του στάθηκα και αυτοί που τον τιμώρησαν πρέπει να αλλάξουν στάση γιατί η τιμωρία στην οποία τον υπέβαλαν ήταν απάνθρωπη.

Αν διαγράφηκε για το πέναλτι στο Άρης - Παναθηναϊκός θα έπρεπε να είχαν διαγραφεί και οι υπόλοιποι διαιτητές. Αν δεν δικαιώσουν τον Δαλούκα και τον επαναφέρουν στους πίνακες, θα τους απαλλάξω από τον κόπο δίνοντάς του πόστο στην ομάδα».

Πηγή: www.sentragoal.gr

6 σχόλια:

  1. ΒΕΒΑΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ Β ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΗ
    ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΑΡΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΓΙΑ ΕΛΑ ΚΑΤΑ ΔΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΟΣΚΑΝ ΑΚΟΜΑ
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pappou ama sou katsei kai vgaleis tin omada etsi B tha eisai poly kolofardos giati exei na pesei gargara apo tous nikares pou kanoun twra tous kamposous gia kathari niki kai esy tha to paizeis pali magas e re glentia eimaste oloi noumera oloi omws kai autoi pou to paizoun eksipnoi kai osoi den ton paizoun osoi KSEROUN kai osoi DEN KSEROUN......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μόνο καμιά σκύλα μπορεί να του κάτσει
    (κι αυτή άμα σέρνει!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Γιδόπουλε δεν βαρέθηκες αυτήν την καραμέλα??
    Απο που θα φύγεις?? αφού η Νίκη είναι δικό σου μαγαζάκι.
    Άσε τα σάπια γιατί έχεις κουράσει τους πάντες με την στάση σου.
    Άν θές να πάει η ομάδα μπροστά, βάλε στην θέση σου, όχι κάποιον τυχαίο Δαλούκα, αλλα το blueclub, για να δείς πως η ομάδα θα πάει τρένο,και με τι επαγγελματικά πρότυπα θα δουλέψει.
    Όλα τα άλλα που λές είναι για τίποτα υπανθρώπους, η τίποτα παιδάκια,που τα χαφτουν όλα.

    goatboy-3-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. nai ontws to blue club kserei apo oikonomika kathe paraskeyi vgazei kai gamw TA TAMEIA.........
    re KSYPNATE REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε σεις νικιωτες οπως καταλαβενετε ο γιδοπουλος θα κανει οτι γουσταρει γιατι οπως ειπε και το παληκαρι πιο πανω δικο του μαγαζι ειναι πλεον.......οποτε καντε τη μαμουνα...ετσι και αλλιως θα σας φερει τουμπα ο γερος....λεμε τωρα θα ανεβει η ομαδα...θα φερει τιποτα λαμογια πολιτικους με μεγαλα λογια και θα σας πουν....θα φερει καμια ακριβη μεταγραφη(παλτο στην ουσια)....για τα ματια και εσεις τι θα κανετε....θα χειροκροτατεεεεε....ετσι για να καταλαβετε της μαλακιες τον προηγουμενων παραγοντων(νικιωτων)....που και εσεις βεβαια τους ζητωκραυγαζατε και οτι και να σας ελεγαν εσεις δεν ακουγατε κανενε......φατε τα τωρα.....και επεται συνεχεια(το δικο σας παιδι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή