Σελίδες

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Επικύρωση βαθμολογικού πίνακα Football League2 2010-11

Βόρειου & Νότιου ομίλου

Στην Football League προβιβάζονται απευθείας οι ομάδες που κατέλαβαν την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα είναι : το ΤΑΠ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Επανωμής (Βόρειος όμιλος) και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 (Νότιος όμιλος).

Υποβιβάζονται από τον Βόρειο όμιλο οι ομάδες :

ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

ΚΟΖΑΝΗ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

Υποβιβάζονται από τον Νότιο Όμιλο οι ομάδες :

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χερσονήσου (με την αρ.αποφ.Π.Ε. 291/26-7-11)

ΠΑΕ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (με την αρ.αποφ.Π.Ε. 286/19-7-11)

ΠΑΕ ΑΙΑΣ Σαλαμίνας (με την αρ.αποφ.Π.Ε. 287/19-7-11)

ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (με την αρ.αποφ.Π.Ε. 285/19-7-11)

ΤΑΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (με την αρ. απόφ. Π.Ε. 298/3-8-2011)

Εφόσον τελεσιδικήσουν οι αποφάσεις για τις 5 ομάδες της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας τότε θα ανέβουν απευθείας οι 2 ομάδες που τερμάτισαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου και Νοτίου Ομίλου (ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ & ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ Μεγάρων).

Για την ομάδα που θα καταλάβει την 5η θέση ανόδου στην Β΄ Εθνική θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την 3η θέση (ΤΑΠ ΦΩΚΙΚΟΣ & ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών) σε ημέρα και ώρα που θα ορίσει η Διοργανώτρια εντός του Αυγούστου. Σε περίπτωση που προκύψει και νέα κενή θέση δεν θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ και οι δύο ομάδες θα προβιβασθούν απευθείας. Εάν εκδοθούν αποφάσεις που μεταβάλλουν την βαθμολογική θέση θα τροποποιηθούν τα υπάρχοντα.

4 σχόλια:

  1. ΚΑταλάβατε κύριοι τα μ...... έκανε ο παππούς με το να μη πληρώσει και να μηδενιστούμε με τους Πόντιους; Ήθελε να δείξει ότι είμαστε άχρηστοι χωρίς αυτόν και τώρα χάνεται τσάμπα η άνοδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λες να μην ηξερε τι θα παιχτει, τουλαχιστον με τις πλαστες ενημεροτητες??????? ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΟΔΟ ΗΘΕΛΕ!!! (οχι και να πεσει Δ ομως, γι'αυτο στο προτελευταιο παιχνιδι "πληρωσε" τελευταια στιγμη κι επαιξε, ενω ειχε ηδη "φυγει")-(εγω το ειχα γραψει απ'τον Μαιο, θα ψαξω να το βρω)
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραια αντε και εβγενε η ομαδα ρε παιδια.....που να πηγενε ξεβρακωτη στα αγγουρια.....με πιον επενδυτη τον γιδοπουλο?κοιτατε το δεντρο και δεν κοιτατε το δασος παιδια....ξυπνηστε....(το δικο σας παιδι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παππου ψάξε τρύπα να κρυφτείς. Εδω δεν περνανε αυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή