Σελίδες

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Χαιρετίσματα από τον Matias Navarrete

Μήνυμα του Αργεντινού πρώην παίκτη της Νίκης!

H Νίκη Βόλου έχει κάνει φίλους ακόμα και στην μακρινή Αργεντινή, οι οποίοι εξακολουθούν να ενημερώνονται για τα νέα της ομάδας από το Niki Volou News. Μετά την επικοινωνία που είχαμε με τον Ματίας Όλιβερ και ο άλλος Αργεντινός της περσινής ομάδας της Νίκης, ο Ματίας Ναβαρέτε μας έστειλε το δικό του μήνυμα.

Το μήνυμα του Ναβαρέτε:
"Hi everyone I hope to estesn well. I need your help to speak with someone in the administration of Niki Volos. I need the transfer to play in other team. Thank you very much for the help a big hug to everyone. I have the best memories of the beautiful people of Niki Volos.
I hope that it will end all this bad that he is going to the club. and that they can enjoy Niki Volos. It is a very big club to be in this situation. you deserve the best. you as fans are the more major known eh. I'm happy to have them met. Thank you for everything".

Μετάφραση:
"Γεια σε όλους, ελπίζω να είστε καλά. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας για να μιλήσω με κάποιον της διοίκησης της Νίκης Βόλου. Χρειάζομαι τη μεταβίβαση για να παίξω σε άλλη ομάδα. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τον ωραίο κόσμο της Νίκης Βόλου.
Ελπίζω ότι θα τελειώσει όλο αυτό το κακό που υπάρχει στον σύλλογο και ο κόσμος θα μπορεί να χαίρεται τη Νίκη Βόλου. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα για να είναι σε αυτή την κατάσταση. Αξίζετε το καλύτερο, εσείς ως οπαδοί είστε από τους πιο σημαντικούς, είναι γνωστό. Είμαι ευτυχής που σας έχω γνωρίσει. Σας ευχαριστώ για όλα".


NIKI VOLOU NEWS: Ευχαριστούμε και εμείς τον Ματίας και του ευχόμαστε τα καλύτερα. Αν κάποιο μέλος από τη διοίκηση της ΠΑΕ διαβάζει το blog μας, παρακαλούμε να κοιτάξει το θέμα με το δελτίο του Ναβαρέτε.

4 σχόλια:

  1. τη χεραιτισματα ρε παληκαρια.....παρακαλαει ο ανθρωπος να παει να παιξει σε καμια ομαδα της προκοπης.....με αυτα που ειδε στην ομαδα δεν βλεπω να ξαναερθει στην ελλαδα.....φανταστειτε τη καντιλια θα εχει ριξει ο ανθρωπος στην ομαδα...και δικαιολογημενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΕΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ!!! ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. drepomai gia tin katadia tis omadas mou ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν πιστευω νασου χρωσταμε και τιποτα λεφτα.ολοι οιπαιχτες ειναι πληρωμενοι μεχρι φραγγο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή