Σελίδες

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Πετυχημένη η έναρξη του 1ου Camp Volley Ball που διοργανώνει η Νίκη Βόλου

Με ικανοποιητική συμμετοχή ξεκίνησε στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας το 1ο καλοκαιρινό camp volley ball για αγόρια και κορίτσια από 7 έως 17 ετών.
Το πρωτοποριακό για την πόλη μας camp υλοποιείται σε 2 περιόδους από τις 4-8 Ιουλίου (Α΄ 5ήμερο) και από τις 11-15 Ιουλίου (Β΄ 5ήμερο).
Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιελάμβανε μεταξύ άλλων...

παιδαγωγικά παιχνίδια, αθλητικά test και μετρήσεις, προπόνηση ατομικής τεχνικής, προβολή βίντεο και κυκλική προπόνηση με εμπόδια, ειδικά λάστιχα, κλίμακες, togu και medicine ball.
Σε όλα τα παιδιά με την εγγραφή τους δόθηκαν όμορφα μπλουζάκια ενώ στα διαλείμματα χορηγήθηκαν σάντουιτς και εμφιαλωμένα νερά.
Σκοπός του 1ου  camp volley ball που πηγάζει από την αγάπη των συντελεστών του για την πετοσφαίριση, είναι η ανάπτυξη των ψυχικών και σωματικών χαρισμάτων των παιδιών και η συμμετοχή και η εμπειρία που θα αποκτήσουν προκειμένου να μπουν τα σωστά θεμέλια στην αθλητική και κοινωνική τους ανάπτυξη.
Πολύτιμοι χορηγοί και συμπαραστάτες του 1ου καλοκαιρινού camp volley ball είναι το café el clasico, τα κέντρα ξένων γλωσσών educare centers Σιδηροπούλου και το γραφείο εκτελωνισμών του κ. Ανδρέα Κούρμπα.
Υπεύθυνοι προπονητές είναι οι κ.κ.: Μαρίνος Κουτσογιάννης (τηλ. επικοινωνίας: 6973827415), Σοφία Μπουμπούκη (τηλ. επικοινωνίας: 6974669731), Παναγιώτης Ξανθόπουλος (τηλ. επικοινωνίας: 6937020600).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου