Σελίδες

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Αποφασισμένοι για διάκριση

Νέα κατηγορία, νέο όραμα. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα στη Νίκη Βόλου, η οποία προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές τόσο όσον αφορά το διοικητικό σχήμα, όσο και το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Έτσι, νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής εξελέγη ο κ. Κώστας Λάζος ο οποίος κλήθηκε να υλοποιήσει το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Βασικότερη προτεραιότητα αποτελούσε η παραμονή του πρωτομάστορα της ανόδου, Γιώργου Ζαφειρούδη, ο οποίος και ανανέωσε τη συνεργασία τους με τους κυανόλευκους. Παράλληλα το επιτυχημένο έργο τους στα τμήματα υποδομής της Νίκης Βόλου θα συνεχίσουν τόσο ο Φώνης Μαυρομιχάλης και ο Αποστόλης Καμακάς, ενώ στο δυναμικό της ομάδας προστέθηκε και ο Αντώνης Σαμαράς.

Μετά την ανανέωση του βασικού κορμού της περυσινής ομάδας που κατέκτησε την άνοδο στη Β' Εθνική, κάτι που αποτελούσε προτεραιότητα του κόουτς Ζαφειρούδη, αποκτήθηκαν δύο παίκτες που ξεκίνησαν την καριέρα τους από τη Νίκη Βόλου. Ο λόγος για τον Μιχάλη Φρουσκλιά και τον Παναγιώτη Παπούλια, οι οποίοι επέστρεψαν στην ομάδα του Βόλου.

Τέλος, τα μέλη που απαρτίζουν την Δ.Ε. μπάσκετ είναι οι: Νίκος Οικονόμου, Δημήτρης Καραγιάννης, Κώστας Κουκουβίνος, Γιώργος Δεληκούρας, Μάνος Κρικελάς, Γιώργος Κατσαλής, Γιώργος Παναγιωτίδης, Γιάννης Καζεπίδης, Γιώργος Καραγεωργόπουλος, Χρήστος Παρασκευάς, Ζωή Διαμαντή, Γιάννης Παπαδήμος, Στέλιος Κολόζος, Γιάννης Νιαώτης, Αποστόλης Πανιόπουλος.

Πηγή: www.basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου