Σελίδες

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Πολλά σενάρια αλλά καμία ουσία

Η υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια και το ζήτημα με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων, αναμένεται να δημιουργήσουν σημαντικές ανακατατάξεις σε όλες τις εθνικές κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να μην γνωρίζουν ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν.

Ανάμεσα σε όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, βρίσκεται και το όνομα της Νίκης Βόλου η οποία φαίνεται ότι έχει πέσει θύμα στημένων αγώνων και παρασκηνιακών κινήσεων εις βάρος της.

Οι εξελίξεις αυτές προκάλεσαν την αντίδραση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Στράτου Γιδόπουλου, ο οποίος μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα αδράνειας με τα διοικητικά της Νίκης, ασχολείται ξανά και αναζητεί δικαίωση για τους χαμένους βαθμούς λόγω διαιτησίας.

Παρόλα αυτά όμως, εξακολουθεί να χάνεται πολύτιμος χρόνος για τη Νίκη Βόλου, στην οποία έχουν μείνει πολλές εκκρεμότητες στη μέση. Πράγμα που σημαίνει ότι όταν στις τάξεις της ομάδας μάθουν τελικά σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται στο επόμενο πρωτάθλημα και αποφασίσουν να συμμετέχουν σε αυτό, θα πρέπει πρώτα να τακτοποιηθούν οι παλιές οφειλές που έχουν ήδη τελεσιδικήσει. Διότι με τα σημερινά δεδομένα η Νίκη θα μηδενίζεται σε κάθε επίσημο αγώνα που θα δίνει και θα της αφαιρούνται 9 βαθμοί. Και φυσικά γι' αυτό δεν ευθύνονται ούτε η διαιτησία ούτε άλλοι εξωγενείς παράγοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου