Σελίδες

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Απάντηση στον κ. Μουλά, κ. Μεργιαλή, κ. Μαρκάκη και Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Διαβάζοντας τον Ταχυδρόμο τον τελευταίο καιρό βλέπω μια μονομερή υποστήριξη γι' αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα για την ιμιτασιόν ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου (Α.Σ. Κασσάνδρα Ολυμπιακός).
Συγκεκριμένα ο κύριος Μουλάς, ο κύριος Μεργιαλής και ο κύριος Μαρκάκης ζητούν την στήριξη της αγαπημένης τους ομάδος ο καθένας από το πόστο που έχει. Ο κύριος Μουλάς έφερε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και δόθηκε υποστήριξη από ορισμένους δημοτικούς συμβούλους. Κύριοι στην Δημοτική Αρχή που υποστηρίζετε διεφθαρμένες ομάδες, διεφθαρμένους παράγοντες είτε τοπικούς είτε Αθηναίους...; Μήπως φέρνετε ξανά την εποχή της χούντας στον Βόλο επί εποχής δημάρχου Σάρρου...;

Κύριε Μαρκάκη γράφετε στην επιστολή σας ότι προσφύγατε στην Δικαιοσύνη και κάνατε μήνυση στον κύριο Μπέο γι' αυτά που έλεγε εις βάρος σας και για τις ζημιές που έγιναν στο Εθνικό Στάδιο Βόλου. Πια τιμωρία θα επιβληθεί ύστερα από την μήνυσή σας στον συγκεκριμένο παράγοντα ή στον διευθυντή του σταδίoυ...; ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΠΟΣΕΙΡΑΤΕ ΤΗ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ.

Και απάντηση σε όλα αυτά πως μπορείτε να υποστηρίζετε διεφθαρμένους, είτε παράγοντες, είτε ομάδες εις βάρος της πραγματικής τοπικής ομάδος της Νίκης Βόλου...; Δεν είδα ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο...!!!


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου