Σελίδες

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Διερευνητική η πρώτη επαφή με Κέκελη

Δεν προέκυψε συμφωνία ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Σπύρο Κέκελη μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Η συνάντηση είχε περισσότερο διερευνητικό χαρακτήρα προκειμένου να διαπιστωθούν οι προθέσεις και των δύο πλευρών.

Προτεραιότητα του έμπειρου πλέι μέικερ είναι να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία και εξετάζει παράλληλα προτάσεις από ομάδες της Α1 και Α2 κατηγορίας. Ωστόσο, είχε πολύ καλές συστάσεις για την Βολιώτικη ομάδα και θέλησε να ακούσει την πρότασή της.

Η Ερασιτεχνική Νίκη κατέθεσε την πρότασή της στον Κέκελη και αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή την επόμενη εβδομάδα για την οριστική απάντηση. Αν και η περίπτωση της απόκτησης του Σπύρου Κέκελη ήταν δύσκολη από την αρχή, η διοίκηση της Νίκης προσπαθεί να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή μεταγραφή που θα λειτουργήσει ως "κράχτης" για τον κόσμο και θα κάνει τη διαφορά στον αγωνιστικό τομέα.

Εκτός από τον Κέκελη οι άνθρωποι της Νίκης εξετάζουν άλλες δύο περιπτώσεις παικτών για την θέση του πλέι μέικερ, τον Μιχάλη Πολίτη και τον Γιώργο Λάππα οι οποίοι κατάγονται από τον Βόλο. Αν και οι κυανόλευκοι έχουν αρκετό χρόνο μπροστά τους για την πραγματοποίηση της τελευταίας τους μεταγραφής, επιθυμία του προπονητή Γιώργου Ζαφειρούδη είναι να αποκτηθεί ο παίκτης όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να είναι στη διάθεση της ομάδας από την αρχή της προετοιμασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου