Σελίδες

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ολοκληρώνονται σήμερα οι μεταγραφές στο μπάσκετ

Εκπνέει σήμερα η μεταγραφική περίοδος στις εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ και οι όποιες εκκρεμότητες έχουν απομείνει, πρέπει να διευθετηθούν εντός της ημέρας. Από την επομένη και μέχρι δύο 24ωρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, οι ομάδες θα έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν μόνο έναν επιπλέον καλαθοσφαιριστή που έχει μείνει ελεύθερος και δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Νίκη Βόλου έκανε τις κινήσεις της και πέρα από την ανανέωση όλου του περσινού κορμού της ομάδας, προχώρησε στην απόκτηση του Μιχάλη Φρουσκλιά. Αντίθετα ναυάγησαν οι περιπτώσεις με τον Δημήτρη Μπόγδανο και τον Θωμά Γεωργίου. Επίσης, οι κυανόλευκοι έδειξαν ενδιαφέρον και για τον γκαρντ Μιχάλη Πολίτη αλλά απ' ότι δείχνουν τα πράγματα οι δύο πλευρές δύσκολα θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Η διοικούσα επιτροπή του μπάσκετ λαμβάνοντας υπόψη τις εισηγήσεις του προπονητή Γιώργου Ζαφειρούδη, έκανε επαφές και με άλλους καλαθοσφαιριστές, ενώ σήμερα ή αύριο αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της Ερασιτεχνικής Νίκης για τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου