Σελίδες

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Νωρίς το επίσημο ντεμπούτο για το μπάσκετ

Οι κυανόλευκοι αγωνίζονται στο κύπελλο στις 11 Σεπτεμβρίου

Αρκετά νωρίς θα κάνει φέτος το επίσημο ντεμπούτο η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, ως συγκρότημα της Β' Εθνικής πλέον. Η ΕΟΚ όρισε την έναρξη της πρώτης φάσης του κυπέλλου στην οποία μετέχουν συγκροτήματα της συγκεκριμένης κατηγορίας στις 11 Σεπτεμβρίου.

Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής θα ξεκινήσεις τρεις εβδομάδες αργότερα και συγκεκριμένα στις 2 του Οκτώβρη. Η Νίκη θα μάθει τους αντιπάλους της για το κύπελλο και το πρόγραμμά της στο πρωτάθλημα, στις 25 Αυγούστου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και των δύο διοργανώσεων στο ξενοδοχείο Caravel στις 12μ.
Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής θα υποβιβαστούν μόνο δύο ομάδες, έτσι ώστε να χωριστεί σε δύο ομίλους από την επόμενη σεζόν και θα προβιβαστούν τρεις στην Α2. Να θυμίσουμε ότι στόχος της Νίκης Βόλου είναι όσο το δυνατόν μια πιο καλή πορεία που ουσιαστικά θα τους βγάλει νωρίς εκτός κινδύνου υποβιβασμού και θα τους αφήνει ελπίδες να κυνηγήσουν πιο υψηλούς στόχους.
Στο πρωτάθλημα Β' Εθνικής κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 δικαιούνται να πάρουν μέρος τα παρακάτω 16 Σωματεία: Δόξα Λευκάδας, Αναγέννηση Φλόγας, ΜΕΝΤ, Στρατώνι, Αίας Ευόσμου, Αίολος Τρικάλων, Δούκας, Διαγόρας Ρόδου, Αιγάλεω, Νίκη Βόλου, Χαλκηδόνα, ΚΑΠ, Φιλαθλητικός, Ηράκλειο, Κοροιβός Αμαλιάδας και ΝΗΑΡ ΗΣΤ.

Αναζητούν πλέι μέικερ
Εν τω μεταξύ στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής αναζητούν τον πλέι μέικερ, που θα κάνει την διαφορά. Στην προχθεσινή συνεδρίαση της ομάδας συζητήθηκε ακριβώς αυτό το θέμα, ωστόσο περιθώρια υπάρχουν μέχρι και δύο ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος για μια ακόμα μεταγραφή.

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου