Σελίδες

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος του 1ου Camp Volley Ball

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Α΄ περίοδος του 1ου καλοκαιρινού camp volley ball που διοργανώνει η Νίκη Βόλου για αγόρια και κορίτσια από 7-17 ετών.

Το πλούσιο πενθήμερο περιελάμβανε μεταξύ άλλων παιδαγωγικά παιχνίδια, αθλητικά test, λιπομετρήσεις, σωματομετρήσεις, βελτίωση ατομικής τεχνικής, προβολή βίντεο, κυκλική προπόνηση, aqua aerobic, παιχνίδια και ειδικές προασκήσεις στην πισίνα του κολυμβητηρίου «Βασίλης Πολύμερος», παιχνίδια σε στόχο, εκμάθηση εκκινήσεων, άλμα εις ύψος, άλμα εις μήκος, τεχνική ακοντισμού με ελαστικό μπαλάκι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σκυταλοδρομίες και ψυχαγωγικά παιχνίδια στο δημοτικό άλσος Ν. Ιωνίας, παιχνίδια στην θάλασσα και beach-volley στην δημοτική πλαζ αλυκών, τουρνουά βόλεϊ και ομιλίες προπονητών.

Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν όμορφα μπλουζάκια, ατομικές καρτέλες μετρήσεων και αναμνηστικά διπλώματα ενώ στα διαλείμματα χορηγήθηκαν σάντουιτς και εμφιαλωμένα νερά.

Σκοπός του 1ου  camp volley ball που πηγάζει από την αγάπη των συντελεστών του για την πετοσφαίριση, είναι η ανάπτυξη των ψυχικών και σωματικών χαρισμάτων των παιδιών, η συμμετοχή και η εμπειρία που θα αποκτήσουν προκειμένου να μπουν τα σωστά θεμέλια στην αθλητική και κοινωνική τους ανάπτυξη.

Θυμίζουμε ότι, το πρωτοποριακό για την πόλη μας camp υλοποιείται σε 2 περιόδους από τις 4-8 Ιουλίου (Α΄ 5ήμερο) και από τις 11-15 Ιουλίου (Β΄ 5ήμερο).

Υπεύθυνοι προπονητές είναι οι κ.κ.: Μαρίνος Κουτσογιάννης (τηλ. επικοινωνίας: 6973827415), Σοφία Μπουμπούκη (τηλ. επικοινωνίας: 6974669731) και Παναγιώτης Ξανθόπουλος (τηλ. επικοινωνίας: 6937020600).

Ευχαριστούμε θερμά τους κ.κ. Κουκούλη Γεώργιο (ομοσπονδιακό προπονητή πετοσφαίρισης περιφέρειας Θεσσαλίας-Κεντρικής Ελλάδας), Παρασκευόπουλο Παύλο (καθηγητή φυσικής αγωγής και υπεύθυνο προπονητή του τμήματος Στίβου της Νίκης Βόλου), Βασδέκη Σπύρο (π. πρωταθλητή στίβου), Βελέτζα Ειρήνη (ανεξάρτητη συνεργάτιδα της Herbalife), Τσιούπο Λεωνίδα (καθηγητή φυσικής αγωγής-ναυαγοσώστη), Χατζάρα Έφη (καθηγήτρια φυσικής αγωγής), Σιούρα Ευριπίδη (προπονητή αθλημάτων) καθώς και τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδος Αφέντου Ναυσικά και Νικοπούλου Χαρά που συνέβαλαν τα μέγιστα στην οργανωτική επιτυχία της πρώτης περιόδου του summer camp.

Ευχαριστούμε επίσης, την διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης, την δημοτική αρχή, τους γονείς και τα παιδιά που πήραν μέρος στο πρώτο 5ήμερο του camp και τους πολύτιμους χορηγούς και συμπαραστάτες μας που είναι το café EL CLASICO, τα κέντρα ξένων γλωσσών educare centers Σιδηροπούλου και το γραφείο εκτελωνισμών του κ. Ανδρέα Κούρμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου