Σελίδες

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ρίχνεται στη μάχη της Γ’ Εθνικής του πόλο η Νίκη Βόλου

Αρχίζει την Παρασκευή η πρώτη φάση του πρωταθλήματος πόλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για το 2011. Οι αγώνες του 3ου ομίλου στον οποίο έχουν τοποθετηθεί οι τρεις ομάδες της Θεσσαλίας, Νίκη Βόλου, ΟΕΑ/ΝΑΒ και Κ.Ο. Καρδίτσας, διεξάγονται το διήμερο 8-9 Ιουλίου στο κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος». Από τον συγκεκριμένο όμιλο θα προκριθεί στην επόμενη φάση μόνο μία ομάδα και το γεγονός αυτό ανεβάζει κατακόρυφα το ενδιαφέρον των αναμετρήσεων.

Η ανδρική ομάδα πόλο της Νίκης Βόλου η οποία πέρυσι συμμετείχε για πρώτη φορά στα πρωταθλήματα της υδατοσφαίρισης, σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας και προβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική. Φέτος η Νίκη θέτει ως στόχο μια καλή παρουσία στην κατηγορία και την πρόκριση στην τελική φάση, κάτι που όλοι πιστεύουν ότι είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας.

Οι κυανόλευκοι διατήρησαν τον βασικό κορμό τους ενώ πραγματοποίησαν και τέσσερις μεταγραφές. Συγκεκριμένα η Νίκη ενισχύθηκε φέτος με τον Κώστα Λεώνη από τον Ο.Υ.Κ. Βόλου, τους Λευτέρη Μαυρατζώτου και Θανάση Κίτσο από τον Ν.Ο. Αργοστολίου και τον Γιάννη Μπλάνα με ελεύθερη μεταγραφή. Το ρόστερ της Νίκης διαθέτει ποιοτικούς παίκτες με εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες που όλοι μαζί συνθέτουν ένα ομοιογενές σύνολο, έχοντας και αρκετές λύσεις από τον πάγκο.

Προπονητής της Νίκης στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος θα είναι ο μέχρι πρότινος αθλητής της ομάδας Γιώργος Αδαμάσογλου, λόγω των υποχρεώσεων που έχει ο Δημήτρης Μπλάνας ως αθλητής στην Α2 κατηγορία με τον Ο.Υ.Κ.

Έφορος του τμήματος είναι ο Κώστας Τσαρνάς που μαζί με τον εξωδιοικητικό έφορο Πέτρο Μπλάνα, έτρεξαν για όλα τα θέματα της ομάδας και φρόντισαν για την άψογη λειτουργία της.

Στη νέα προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα της Νίκης στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής χρειάζεται και την στήριξη του κόσμου της. Για αυτό το λόγο η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης και οι υπεύθυνοι του τμήματος πόλο, καλούν όλους τους φιλάθλους της ομάδας να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των αθλητών ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα των αγώνων
(κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας):
Παρασκευή 8/7 ώρα 20:00 ΟΕΑ/ΝΑΒ – Νίκη Βόλου
Σάββατο 9/7 ώρα 11:00 ΚΟ Καρδίτσας – ΟΕΑ/ΝΑΒ
Σάββατο 9/7 ώρα 18:00 Νίκη Βόλου – ΚΟ Καρδίτσας

Το ρόστερ της Νίκης Βόλου:
  1. Μπατζιάκας Δημήτριος
  2. Παρασκευάς Βασίλειος
  3. Πετρίδης Λεωνίδας
  4. Σκοτεινιώτης Κωνσταντίνος
  5. Λιάγκος Αχιλλέας
  6. Κρίτος Βασίλειος
  7. Φτούλης Ιωάννης
  8. Μάκος Ιωάννης
  9. Ευαγγελινός Ανδρέας
  10. Τάσιος Στέφανος
  11. Παρασκευάς Ελευθέριος
  12. Λεώνης Κωνσταντίνος
  13. Μαυρατζώτου Ελευθέριος
  14. Κίτσος Αθανάσιος
  15. Μπλάνας Ιωάννης
  16. Σκρέτας Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου