Σελίδες

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Έτοιμη ομάδα για Β' Εθνική η Νίκη στο μπάσκετ

Μόλις δύο προσθήκες παικτών πραγματοποίησε μέχρι στιγμής η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, ενώ έχει δικαίωμα για ακόμη μία μεταγραφή μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Μπορεί η άνοδος στη Β' Εθνική να επιτάσσει εκ των πραγμάτων ενίσχυση στο ρόστερ για μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα, ωστόσο η Ερασιτεχνική Νίκη δεν έκανε πολλές αλλαγές στην ομάδα.

Πέρα από το γεγονός ότι λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Ελληνικό μπάσκετ και στον αθλητισμό γενικότερα δεν είναι εποχές για μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, η Νίκη Βόλου είχε ήδη ομάδα Β' Εθνικής!

Η ομάδα της Μαγνησίας διατήρησε τον περσινό κορμό της και μεταξύ αυτών οι καλαθοσφαιριστές που έκαναν τη διαφορά, Χρήστος Ζαρογιάννης, Ναούμ Θυμνιός και Γρηγόρης Μυστηλιάδης, αγωνίζονταν επί σειρά ετών σε ομάδες Β' Εθνικής. Επίσης, ο Παναγιώτης Τσώλης και ο Αντώνης Σαμαράς έχουν εμπειρία από την κατηγορία, ενώ ο Θανάσης Κουτίνας που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, έχει όλα τα προσόντα να αντεπεξέλθει με επιτυχία στις απαιτήσεις της κατηγορίας και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τα ίδια ισχύουν και για τα φετινά αποκτήματα της Νίκης, τον Μιχάλη Φρουσκλιά ο οποίος έχει περάσει από αρκετές ομάδες και τον Παναγιώτη Παπούλια που πέρυσι αγωνίζονταν με την ομάδα του Αιγάλεω στη Β' Εθνική.

Η Νίκη έχει λύσεις και από τον πάγκο της, με τους νεότερους καλαθοσφαιριστές Λευτέρη Στάμο, Αντώνη Χρηστομάνο και Μανώλη Αναγνωστόπουλο να ανεβαίνουν συνεχώς αγωνιστικά και να ακολουθούν τους ρυθμούς της ομάδας. Βέβαια όλο το οικοδόμημα της Νίκης βασίζεται στον πολύπειρο προπονητή Γιώργο Ζαφειρούδη, για τον οποίο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Με λίγα λόγια αυτή θα είναι η ομάδα της Νίκης Βόλου που θα αγωνίζεται από τη νέα περίοδο στη Β' Εθνική του μπάσκετ. Με πρωτεύοντα στόχο την καθιέρωση στην κατηγορία αλλά με τη δυναμική και την οργάνωση που διαθέτει, της επιτρέπουν να έχει βλέψεις για ακόμη ψηλότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου