Σελίδες

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Σήμερα στις 20:00 το μεγάλο ντέρμπι στο πόλο ΟΕΑ/ΝΑΒ - Νίκη Βόλου

Μεγάλη συμπαράσταση από τον κόσμο αναμένεται να έχουν οι κυανόλευκοι.
Γράφει τη δική της ιστορία η Νίκαρα στο πόλο! Η νεοσύστατη ομάδα πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο από την Δ' στη Γ' κατηγορία.

Μια παρέα έμπειρων αθλητών και αξιόλογων ανθρώπων, αποφάσισαν να ξαναφορέσουν μαγιό και σκουφάκι για χάρη της Νίκης που απαίτησε το δικό της Δημοτικό κολυμβητήριο στη Νέα Ιωνία. Μαζί τους νεότεροι ταλαντούχοι αθλητές έχοντας και αυτοί αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες, δημιούργησαν την ομάδα πόλο της Νίκης Βόλου το καλοκαίρι του 2009.

Φέτος η Νίκη αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και θέλει να πετύχει μια καλή πορεία. Τα περιθώρια όμως είναι πολύ στενά λόγω του γεγονότος ότι ο όμιλος που τοποθετήθηκε η Νίκη Βόλου, αποτελείται μόνο από τρεις ομάδες και η επιτυχία από την αποτυχία απέχουν ελάχιστα.

Σήμερα στις 20:00 η ομάδα πόλο της Νίκης θα αντιμετωπίσει τον ΟΕΑ/ΝΑΒ στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας και την επόμενη ημέρα το Σάββατο τον Κ.Ο. Καρδίτσας στις 18:00 στο ίδιο κολυμβητήριο, αφού θα έχει προηγηθεί στις 11:00 το πρωί της ίδιας ημέρας η αναμέτρηση Κ.Ο. Καρδίτσας και ΟΕΑ/ΝΑΒ. Και η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε! Μόνο η πρώτη ομάδα θα προκριθεί στην επόμενη φάση, η δεύτερη θα παραμείνει στη Γ' Εθνική, ενώ η τρίτη θα παίξει αγώνα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία με την τελευταία ομάδα από τον όμιλο της Πάτρας.

Κομβικός χαρακτηρίζεται ο πρώτος αγώνας με τον ΟΕΑ/ΝΑΒ, που έχει ενισχυθεί φέτος και έχει στελεχώσει μια καλή ομάδα. Η νίκη αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες και οι φίλοι του πόλο θα παρακολουθήσουν ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Ο κόσμος της Νίκης, πιστός σε κάθε άθλημα που αγωνίζεται η αγαπημένη του ομάδα, θα δώσει για άλλη μια φορά δυναμικό "παρών" εμψυχώνοντας τη Νίκη για να φτάσει στη νίκη!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ!
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου