Σελίδες

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Eκπαιδευτική εκδρομή στο Ναύπλιο...

Απίστευτο και όμως αληθινό φίλοι μου, η Εργατική Εστία ετοιμάζει 5ήμερη δωρεάν εκδρομή στο Ναύπλιο με απώτερο σκοπό την συμμετοχή των πάσης φύσεως οπαδών. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόγραμμα αυτό εμπεριέχει σεμινάριο στο πολύφημο θαλάσσιο κάστρο του ''Μπούρτζι''.
Ο τίτλος του σεμινάριο είναι το ''Στήσε και εσύ μόνος σου το παιχνίδι'' ομιλητής θα είναι ένας καθαρός παράγοντας που βοήθησε τα τελευταία τρία χρόνια στην εξυγίανση του ποδoσφαίρου. Παρέχονται βιβλίο στοιχηματισμού, σάντουιτς και νεράκι (τα έσοδα στον πρόεδρο) και φυσικά τα τηλέφωνα μεγάλων booker από Ασία και Μαδαγασκάρη... Της φυλακής τα στοιχήματα είναι για τους λεβέντες......!!! Ερώτηση: Πόσα ένσημα χρειάζονται......?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ...

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


NIKI VOLOU NEWS: Πέρα από την όποια κατάντια, η δική μας άμεση και αποκλειστική ενασχόληση είναι η ομάδα της πόλης μας η Νίκη Βόλου και ο αθλητισμός του Βόλου και της Μαγνησίας, μέχρι εκεί. Παρακολουθούμε βέβαια τα τεκταινόμενα που δυστυχώς συμβαίνουν στην πόλη μας και εμπλέκουν με κάποιον τρόπο και τη δική μας ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε μια άκρη και αν χρειαστεί όλοι μαζί ενωμένοι θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της ομάδας της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου