Σελίδες

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - Ένδοξο παρελθόν, λαμπρό μέλλον

...λίγα λόγια για την Νίκη
Μια ιστορία λαμπρή, ένα παρελθόν ζηλευτό και ένδοξο, που οι ρίζες του χάνονται στα πικρά χρόνια του χαλασμού της Σμύρνης και της Ιωνίας. Κουβαλώντας τον πολιτισμό, την αρχοντιά και την περηφάνια της Μικράς Ασίας, όρθωσε ανάστημα στη νέα γη και με την δροσιά των φτερών της σκόρπισε χαρά και γέμισε καμάρι στα ξεριζωμένα παιδιά της Ελλάδας. Δίπλα στην Παναγιά την Ευαγγελίστρια έγινε σημείο αναφοράς, σύμβολο και χαϊδεμένο παιδί πρώτα των προσφύγων της Ν. Ιωνίας και σιγά σιγά πολλών Βολιωτών και Μαγνησιωτών.
Ανδρώθηκαν στα σπλάχνα της ονόματα θρυλικά, ποδοσφαιρικές αξίες που τίμησαν τη γαλανόλευκη φανέλα της, μεσουράνησαν στα αθλητικά χρονικά και υπήρξαν τροφός και δωροδότης των εθνικών συγκροτημάτων. Πέρασαν κάμποσες γενιές νοσταλγώντας να ξαναγεννηθεί ένας Κοκκινάκης, ένας Περαντζάκης, ένας Τζίνης, ένας Ζαντέρογλου, ένας Καλιοντζής και τόσοι άλλοι. (πηγή Ίωνες το βιβλίο τους για την Νίκη Β.)

...ένα νέο, ελπιδοφόρο και δυναμικό ξεκίνημα
Σήμερα μια χούφτα νέων, ορεξάτων και πετυχημένων ανθρώπων αποφάσισαν να δώσουν τα χέρια, να σηκώσουν τα μανίκια και να δουλέψουν ποτίζοντας και θεριεύοντας ξανά τις δάφνες της Νίκης στην οδό Μαιάνδρου και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μια σειρά δεδομένων μας καθιστά όχι απλά αισιόδοξους, αλλά βέβαιους για το αποτέλεσμα. Αξίζει να τονίσουμε επιγραμματικά τους τρεις (3) κύριους άξονες, που δρομολογούν τις πιο ευοίωνες εξελίξεις.
α) οι ιδιόκτητες και άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις μας στην καρδιά της Νέας Ιωνίας του Βόλου.
β) η καλώς νοούμενη εκμετάλλευση της προίκας των Ολυμπιακών Αγώνων, που άφησε στη Νέα Ιωνία ένα ανακαινισμένο προπονητήριο (γήπεδο Παντελής Μαγουλάς Νίκης Βόλου) και ένα υπερσύγχρονο στάδιο 20.000 θέσεων.
γ) σήμερα η Νίκη Βόλου είναι ένα μελίσσι που το απαρτίζουν 400 παιδιά, πολλά από αυτά τα παιδιά γνωρίζουν ήδη διακρίσεις. Είναι το φυτώριο της ομάδας, που δίνει την ελπίδα να κοιτά το αγωνιστικό μέλλον με αισιοδοξία.

Η ΩΡΑ ΣΗΜΑΝΕ! Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Άγγελος Παπάζογλου

Πηγή: www.ourboys.gr


Μας αρέσει αυτό το κείμενο έρχονται κι άλλα τέτοια.

5 σχόλια:

  1. Μ΄αρέσει το γήπεδο των 20000 θέσεων. Θα περισσεύουν όμως 19500 θέσεις ρε παιδιά γιατί παραπάνω από 500 δεν είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί σβήνεις τα σχόλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για λόγους δεοντολογίας τα σχόλια τα οποία περιέχουν υβριστικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς θα διαγράφονται.

    Το πρώτο σχόλιο που έκανες έμεινε στη θέση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο έτσι μ΄ αρέσεις. Εχετε ήθος!!!! Ομάδα δεν έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατι εχει η κασσανδρα??που ειναι τα μπεακια τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή