Σελίδες

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Επιστολή Γιώργου Μαστρογιάννη

Για να μην υπάρχουν διάφορες εντυπώσεις και για να μη κυκλοφορούν διάφορα σενάρια που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, οφείλω να ξεκαθαρίσω πως ουδέποτε εγώ, τηλεφώνησα στον Μπέο.

Αντίθετα έχω δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα από τον προφυλακισμένο πλέον παράγοντα, που στα περισσότερα υπήρξε υβριστικός προς το πρόσωπο μου, όπως επίσης στα πρόσωπα των κ.κ. Καϊμακάμη, Γιδόπουλου και Βαλαχή.

Μάλιστα είχα απευθυνθεί σε γνωστό δικηγόρο της πόλης, με σκοπό την κατάθεση μήνυσης για τις συχνές τηλεφωνικές ενοχλήσεις και απειλές που δεχόμουνα, με εμετικό περιεχόμενο.

Σε δύο περιπτώσεις, με την μέθοδο της ανοικτής ακρόασης, κατάφερα να έχω μάρτυρες, συναδέλφους δημοσιογράφους, όταν εργαζόμουν σε εφημερίδα και που άκουσαν το πλούσιο υβρεολόγιό του.

Με τον Μπέο γνωρίστηκα την εποχή που ήρθε στη Νίκη και δημόσια, μέσα από τηλεοπτική εκπομπή, διαχώρισα την θέση μου μαζί του, όταν έκανε γνωστά τα σχέδια που είχε για την συγχώνευση της ομάδας μας.

Αμέσως παραιτήθηκα από υπεύθυνος τύπου της Π.Α.Ε. και δεν είχα καμία επαφή μαζί του, μέχρι που επανήλθε στη πόλη ως ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και από τότε, άρχισε να μου τηλεφωνεί από διάφορα τηλέφωνα που ανήκουν σε πρόσωπα που σχετίζονται με το περιβάλλον του, λέγοντας μου με διάφορους τρόπους, να σταματήσω να ασχολούμαι με την Νίκη.

Σε όλες τις τηλεφωνικές επαφές, οι απαντήσεις μου ήταν ξεκάθαρες.

«Δεν έχω να παζαρέψω τίποτα μαζί σου και όσο ζω θα είμαι ενάντια σε όσους επιβουλεύονται το όνομα και την ιστορία της ΝΙΚΗΣ».

Τώρα για τις δύο φορές που βγήκε ο Μπέος στην εκπομπή μου και κάποια αδέρφια το κατακρίνουν, θα πρέπει να γνωρίζουν, πως όσοι έπαιρναν τηλέφωνο και συμμετείχαν στο ραδιόφωνο μας, πάντα τους έβγαζα κατ’ ευθείαν στον αέρα, χωρίς να ζητώ διαπιστευτήρια.

Άλλωστε είναι αρχή μου να δίνω πάντα τον λόγο σε όποιον τον ζητά και ποτέ στην πολύχρονη δημοσιογραφική μου πορεία κανέναν δεν απέκλεισα, ανεξάρτητα αν μου άρεσε η όχι η άποψη του.

Τέλος η αποχή μου από τις ραδιοφωνικές εκπομπές, έχει να κάνει με προσωπικό θέμα υγείας και ελπίζω σύντομα να επανέλθω, σε αυτή την εθελοντική προσπάθεια που γίνεται, για να ακούγεται και μέσα από την εκπομπή μου, η φωνή της ΝΙΚΑΡΑΣ μας.

Γιώργος Μαστρογιάννης

13 σχόλια:

  1. ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΑΣ
    ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΘΟΡΥΒΟ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥΣ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΟΙΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΙΩΤΩΝ ΟΜΩΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ.ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    ΝΙΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑ ΕΓΩ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GIWRGO PSIXARA GIA PANTA NIKARA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άλλος είναι ο Γιώργος...Φίλε Γιώργο Μαστρογιάννη παμε μαζί ενωμένοι συγχαρητήρια για το έργο σου και σου εύχομαι να επιστρέψεις γρήγορα στο μικρόφωνο να ξανακούσουμε την φωνή σου.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΗ ΝΕΑ "ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ" ΤΟΥ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ "ΑΝΟΔΟ", ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΙΓΟΙ "ΨΗΝΟΝΤΑΙ"...
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΗΣΤΗΡΙ! ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ! ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α ΡΕ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φιλε 5.37 το σωστο ειναι να κρινεται ο καθενας οχι απο κουτσομπολια και τυχον "συνομιλιες", αλλα απο τις πραξεις του

    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΙΣ Θ-Υ-Μ-Ο-Μ-Α-Σ-Τ-Ε ΟΜΩΣ!!!

    ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ λοιπον ΠΟΙΟΙ στηριξαν και σερβιριζαν ΟΛΑ αυτα τα χρονια τις "προσπαθειες" Γιδοπουλου και συνεργατων παραμυθιαζοντας μεχρι τελευταια στιγμη -ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!- με "ανοδο"????

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ,
    Η' αποδειχθηκαν ΠΟΛΛΑΚΙΣ και οι ιδιοι -ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ-
    ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟΙ,
    Η' ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ 3η ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ Η' ΣΥ-ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΑ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ??? (και σιγουρα καποιοι θα θελουν να συνεχισουν!)

    ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ!
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ "ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ"!
    ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!
    ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω αντιθετος με τους πιο πολλους απο τους παραπανω θα γραψω μονο τουτο...''ΝΤΡΟΠΗ Γιωργο''. (Ξερεις εσυ...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. pes kai se emas 3:41 se poion giwrgo anaferese kai giati ntroph tou na mathoume kai emeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. adelfe giorgo tosa xronia boithate tin nikara esi o balaxis o aktsalis o tzanis poio palia kai i nikara einai se aytin tin thesi poy einai ..........mipos leo ego tora prepei na stamatisete na tin boithate mpas kai doyme aspri mera gia tin omada .... ftani i tosi boithia poia.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΙΓΑ ΜΗ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΚΤΣΙΑΛΗΣ ,ΜΟΝΟ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΗΤΑΝ.
    Α ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. sostos gia froyfrou itan kai fotografies me lefta allon ...oxi mono aytos omos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΠΑΠΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΠΟΤΕ..........ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΕ......ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ....ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΑΚΡΥΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή