Σελίδες

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Αλλαγές στους Νέους Αθλητές Νίκης

Ξεκίνησε τον προγραμματισμό της η θυγατρική ομάδα της Νίκης

Μπορεί η κατάσταση στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου να είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιη και όλοι να αναρωτιούνται πότε θα υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, η Νίκη όμως έχει και μια δεύτερη ομάδα, τους Νέους Αθλητές Νίκης, στην οποία αγωνίζονται όλα τα παιδιά της και ξεκίνησε ήδη τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά.

Οι Νέοι Αθλητές πραγματοποίησαν πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΘ όπου τερμάτισαν στην 5η θέση. Αν και οι κυανόλευκοι είχαν τον πιο χαμηλό μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία, έπαιξαν ποιοτικό ποδόσφαιρο και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Οι σκέψεις τους για την επόμενη χρονιά είναι να πετύχουν κάτι καλύτερο γι' αυτό η διοίκηση έπιασε δουλειά.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον Δημήτρη Κόφφα. Νέο μέλος της διοίκησης των Νέων Αθλητών είναι ο Άγγελος Παπάζογλου, ο οποίος για ένα διάστημα της φετινής σεζόν είχε αναλάβει χρέη Γενικού Διευθυντή στην ΠΑΕ Νίκη. Επίσης ανακοινώθηκε η επιτροπή μεταγραφών.

Η ανακοίνωση των Νέων Αθλητών Νίκης:

«Μετά από συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου των Νέων Αθλητών Νίκης ανακοινώνονται τα εξής:
1)      Λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή κ. Κόφφα Δημήτριο. Το Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη συνεργασία και του εύχεται καλή πορεία όπου επιλέξει να συνεχίσει. Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του.
2)      Αντικαταστάθηκε το μέλος της διοίκησης Γιαλίδης Ελευθέριος, λόγω της εκλογής του στην Ερασιτεχνική Νίκη, από τον κ. Παπάζογλου Άγγελο.
3)      Ορίστηκε επιτροπή μεταγραφών η οποία αποτελείται από τους κυρίους Χαλκιά Απόστολο, Βαϊράμογλου Δημήτριο και Βαταμίδη Δημήτριο. Τηλ. επικοινωνίας 2421085311, απογευματινές ώρες».

1 σχόλιο:

  1. PROSOXH!!!TRIGYRNANE KATI LAMOGIA APO OMADA SE OMADA KAI KALA PARAGONTES!!KATI AKOYSTIKE PWS THA EINAI EINAI DIOIKISI STOYS NEOYS ATHLITES PROSOXH KAI PALI..DEN AKSIZEI AYTH I OMADA MONTELO TWN NEWN ATHLITWN NA GEMISEI VRWMIA!!!NIKH-3-

    ΑπάντησηΔιαγραφή