Σελίδες

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Εμπειρίες για τη Νίκη στο τουρνουά μπάσκετ κορασίδων του Βόλου

Με Ζαφειρούδη στον πάγκο!

Τουρνουά μπάσκετ κορασίδων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2/7 στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ Βόλου που διοργάνωσε το γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου. Στο τουρνουά συμμετείχε και η ομάδα της Νίκης Βόλου όπου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της με δύο πολύ καλές και οργανωμένες ομάδες της Αθήνας, τον Αθηναϊκό και τον Κρόνο Γέρακα.

Στα παιχνίδια που ήταν διάρκειας 20 λεπτών, πρώτα αγωνίστηκαν Νίκη και Κρόνος με τελικό σκορ 14-25 και ακολούθησε το παιχνίδι μεταξύ Νίκης και Αθηναϊκού με το ταμπλό να γράφει το τελικό 24-33. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν Κρόνος και Αθηναϊκός χωρίς να κρατηθεί σκορ.

Παρόλο που τα κορίτσια της Νίκης είχαν σταματήσει τις προπονήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω εξετάσεων, άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις και κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια. Τις κυανόλευκες καθοδήγησε από τον πάγκο ο προπονητής της ανδρικής ομάδας της Νίκης, Γιώργος Ζαφειρούδης, λόγω υποχρεώσεων του προπονητή Λευτέρη Κατσαλή. Η ομάδα συνοδεύτηκε από τον Γεν. Γραμματέα της Ερασιτεχνικής Νίκης και έφορο του τμήματος μπάσκετ Νίκο Οικονόμου και τον έφορο Γιάννη Νιαώτη.

Επίσης, τους αγώνες παρακολούθησε η υπεύθυνη των αναπτυξιακών προγραμμάτων της ΕΣΚΑΘ και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης κ. Ευγενία Φραγκούλη, η  οποία συνέβαλε στην άψογη διεξαγωγή του τουρνουά. Το γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ευχαριστεί τις ομάδες για την συμμετοχή τους και εύχεται σε όλον τον κόσμο καλό καλοκαίρι.

3 σχόλια: