Σελίδες

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ντροπή!!!

Φώτο: mycitynet.gr
Διαβάζοντας και ακούγοντας «γραμματείς και φαρισαίους» να «σκίζουν τα ιμάτιά τους» για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου ντράπηκα για τον εαυτό μου που ψήφισα και εξέλεξα ανθρώπους σ’ αυτή την πόλη, που τελικά έχουν θέση μόνο στον σκουπιδοτενεκέ μου.

Το δημιούργημα του Μπέου, είτε σας αρέσει, είτε όχι, είναι προϊόν εγκλήματος.

Όταν η ανεξάρτητη δικαιοσύνη θεωρεί τον Μπέο εγκέφαλο και διευθυντικό στέλεχος εγκλήματος που διεπράχθη κατ’ εξακολούθηση και όταν αυτός ο «κύριος» με τα χρήματα του εγκλήματος έκανε την ομάδα του Ολυμπιακού, που αποδεδειγμένα ωφελήθηκε από το έγκλημα, όλοι αυτοί που με δηλώσεις τους φωνάζουν για δήθεν αδικίες, αν μη τι άλλο είναι συνένοχοι. 

Και τέλος αυτοί οι δημοσιογράφοι της πόλης μας, γιατί εντέχνως κρύβουν το σκεπτικό της απόφασης και τις κατηγορίες;

Γιατί δεν χρησιμοποιούν τις φυλλάδες και τα μικρόφωνα όπως επιβάλλεται και αποκρύπτουν πως ο συμπολίτης, κατηγορείται και για στήσιμο παιχνιδιού της Νίκης;

Δεν αναφέρομαι στον Μπέο, αλλά στην ομάδα του Ολυμπιακού που απολογήθηκε για το θέμα στην αρμόδια επιτροπή ο κ. πρόεδρός της.

Τι έχουν να δηλώσουν για το θέμα τα τσιράκια του έγκλειστου;

Οι εργοδότες τους γιατί τους αφήνουν να παραπληροφορούν την πόλη;

Ντροπή σ’ αυτούς, ντροπή στους πολιτικούς που επιβραβεύουν με τις δηλώσεις τους, προϊόντα εγκλήματος, ντροπή και σε εμένα που τους ψήφισα.

Ένας αηδιασμένος ψηφοφόρος

6 σχόλια:

  1. Ντροπή σε αυτή την "πολη" που γενάει δεκαετίες τώρα φασιστικές νοοτροπίες και φαινόμενα τύπου "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.." .

    Ξεπουλημένες συνειδήσεις, ξεπουλημένοι "άνθρωποι"....

    Ουστ Ζ Ω Α...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. fteme kai emeis omos kai epidi pistevo valame mialo (gnwmi mou) na min afisoume kanenan apo autous na ksnapatisoun sti klouva i sto panthessaliko kai an erthoun pou tha erthoun na min tous apitrepsoume na mpoun mesa den theloume kamia efimerida i kanali na exei reportaz tin NIKHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai panta enoo apo olous autous pou mexri twra itan apaksiotiki gia tin omada mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. se auth thn polh pou gamieste oloi koumanto re kotes kanoun oi nikiwtes mhn mizeriazete re afhste toys malakes emeis nikh 8a eimaste oti k na ginei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλωτσιές σε όλους όσους δεν σέβονται την Νίκη.
    Όλοι οι πολιτικοί άρχοντες της πόλης προσκυνάνε την αλητεία του Μπέου και της ομάδας από την Χαλκίδα. Ο μοναδικός κομματικός φορέας που δεν πήρε θέση για δικούς του λόγους είναι το ΚΚΕ(έχει αντίθετη άποψη για την ευρύτερη έννοια του αθλητισμού, Ερασιτεχνικός και όχι Επαγγελματικός αθλητισμός)

    Τοπικοί άρχοντες του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ μην ξαναπατήσετε το πόδι σας ποτέ πάνω από το ποτάμι. Είστε ανεπιθύμητοι!!!

    Υγ: Ένας βλάκας ανόητος νικιώτης ψηφοφόρος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε παιδιά πρέπει να οργανωθεί ένα αντι-συλλαλητήριο στην μαιάνδρου..φτανει πια η προπαγανδα της ομαδουλας του μ-πεου..ΝΙΚΑΡΑ -3-

    ΑπάντησηΔιαγραφή