Σελίδες

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ώριμη στάση από Νάνο και Αγοραστό

Ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Απόστολος Νάνος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και είναι ο μόνος από τους πολιτικούς του Βόλου που δεν ακολούθησε την κατρακύλα της πόλης. Επίσης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός κράτησε ουδέτερη στάση. Είναι οι δύο εξαιρέσεις που πρέπει να αναφέρουμε.

Οι δηλώσεις του κ. Απόστολου Νάνου: «Και η υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου αποδεικνύει ότι το ποδόσφαιρο των ΠΑΕ και του τζόγου παίζεται στο παρασκήνιο, όπου ανταγωνίζονται μεγάλοι επιχειρηματίες με όλα τα μέσα και όχι μόνο μέσα στο γήπεδο με καθαρά αγωνιστικούς όρους. Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό.
Είναι στοιχείο της σαπίλας του ποδοσφαίρου να κρίνεται η άνοδος ή ο υποβιβασμός μίας ομάδας με βάση επιχειρηματικά κριτήρια που αποφασίζουν οι ισχυροί και οι κυρίαρχοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στην ΕΠΟ και στην UEFA. Εξυγίανση δεν μπορούν να κάνουν οι ίδιοι που ανέθρεψαν και συντηρούν τη σαπίλα, οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, οι επιχειρηματίες και τα όργανά τους. Μόνη λύση η κατάργηση των ΠΑΕ και η κάθε είδους επιχειρηματική δράση στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό. Και οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Δεν πρέπει να ταυτίζουν το καλό της ομάδας τους με το συμφέρον και τις επιδιώξεις του κάθε επιχειρηματία που εκμεταλλεύεται την ομάδα και τους φιλάθλους.»

6 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΑΝΟ! ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΧΑΧΟΛΟΥΣ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O AGORASTOS EINAI AEL KAI GIAFTO DEN EBGALE ANAKOINOSH KAI EBALE MPROSTA TON KOPANA.... MH LETE MALAKIES KAI O NANOS EINAI KKE TI PERIMENEIS... H ERGATIKH TAKSI FTEEI GIA OLA KAI O MARX... SOBAREYTHTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο ρε Νάνο!
    Όλοι οι αλλοι έπεσαν σα τα σκυλιά για ψήφους...

    ΟΥΣΤ! ΝΙΚΗ ΟΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΝΟΜΟΣ ΦΟΥΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΥΤΟΥΝ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΩΝ ΛΟΓΩΝ ΠΕΥΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΛΟΓΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.2 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;. 3 ΟΤΑΝ ΜΕΛΟΣ Ή ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΣΤΗΣΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ Η ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ. 4 ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΝΟΜΟΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ (ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΛΟΠΕΣ ΛΑΘΡΑΙΑ , ΞΕΠΛΙΜΑ ΄Ή ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ)Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΥΤΕΙ. 5 ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΝΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ . ΣΩΣΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι δεν ειναι ΚΚΕ ο Νάνος είναι ο μόνος που είπε αυτό που πραγματικά ισχύει, το αυτονόητο. Τι παει να πει "τι περιμενεις", οι αλλοι που πας και ψηφίζεις και τοσα χρονια εφαγαν τοσα λεφτα που δεν εμειναν αλλα για να φανε, τι λενε? Κανε μας τη χαρη που το μονο που βρηκες να σχολιασεις ειναι οτι ο Νανος ειναι ΚΚΕ. Ο,τι θελει ας ειναι ρε πονηρίδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή