Σελίδες

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Πρωτοφανείς οι κινήσεις πολιτικών και φορέων της Μαγνησίας

Τάσσονται απροκάλυπτα υπέρ της ομάδας των συγχωνεύσεων και των στημένων αγώνων

Το θέατρο του παραλόγου παρακολουθούμε αυτές τις μέρες στην πόλη μας μετά την τιμωρία υποβιβασμού του ΑΣΚ Ολυμπιακού στη Β' Εθνική.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών του Νομού μας, δήμαρχος, βουλευτές, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, καθώς επίσης, αθλητικοί και άλλοι επίσημοι φορείς και τα Μ.Μ.Ε., προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και δηλώνουν την ταύτισή τους με την ομάδα και τους διεφθαρμένους παράγοντές της που «διαφήμισαν την πόλη μας και μας έκαναν περήφανους».

Οι τοπικοί μας άρχοντες, αντί να κρατήσουν μια πιο προσεκτική στάση, αφού μιλάμε για αθλητισμό και πρότυπα για τη νεολαία, να αποστασιοποιηθούν από την σαπίλα και την βρωμιά που τραυμάτισε βάναυσα το ποδόσφαιρο στην χώρα μας, να πάρουν θέση για τα στημένα παιχνίδια εις βάρος της Νίκης Βόλου και να σεβαστούν τους φιλάθλους της ομάδας της πόλης μας που τους τίμησαν με την ψήφο τους, προτίμησαν να τραβήξουν τον δρόμο που η μόδα επιτάσσει και την ευκαιριακή δημιουργία εντυπώσεων.

Η Νίκη Βόλου άλλωστε ποτέ δεν είχε την στήριξη και την εύνοια των τοπικών φορέων, που στις περισσότερες περιπτώσεις αντιμετώπιζαν την ομάδα μας ως παρείσακτη. Η Νίκη Βόλου βασίζεται μόνο στις δικές της δυνάμεις και στον κόσμο της.

Ντροπή και αίσχος στους πρωταγωνιστές αυτής της σιχαμερής ιστορίας και σε όσους επωφελήθηκαν και τους συγκαλύπτουν ακόμα.

3 σχόλια:

  1. το οτι ειμαστε ειμαστε προσφυγες μετα απο τοσα χρονοα δε το ξεπερασανε.ποτε η νικη δεν ειχε συμπαρασταση απο τοπικουσ φορεις της πολης μας.αλλα φταιμε και εμεις.τον μαβιδη εμεις τον βγαλαμε δημαεχο και η προηστορια του ξεραμε ποια ητανε οσο αφορα τη νικη βολου,ειστε καταπτιστοι ολοι εσεις οι τοπικοι φορεις οι ζητιανοι των ψηφων μας που για μια καρεκλα ριχνεται στον κιαδα ιδανικα ιδεες και φροντιζεται το νομιμο να γινει παρανομο και αντιστροφος.εμεις ομως τα παιδια μας θα τα μεγαλωνουμε με αξιες και θα σας γυρηζουμε την πλατη κυριοι αιρετοι του τοπου μας,για τους μεσογειακους αν κανατε εστω και το 20 τοις εκατο των δηλωσεων που κανατε για τον ασκ θα δικαιολογουσατε την επαιτια των ψηφων μας.λοιπον κυριοι θα πρεεπι να ξεραται οτι οι προεφυγες εμαθαν ποδοσφαιρο εδω στο βολο.και εκτος απο ηθος που σας διδασκουνε μεχρι και σημερα εχουνε και κατι που σας εχει ξεφυγη μνημη.και μαλιστα οχι επιλεκτικη.ελπιζουμε κυριε σκοτηνιοτη να μην σας ξαναδουμε στα σκαλακια της κλουβας.γιατι αν σας ξαναδουμε εσας και τους ομοιους σας θα τριζουνε τα κοκκλα του παντελη μαγουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ξεφουσκώσει η Κασσάνδρα τα πούμε με τους κυρίους αυτούς, δε θα τους ξεχάσουμε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ:ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ:ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ΄ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ:ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΠΟΧΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΑΠΟ ΄ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ (ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ) ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ:ΤΗΣ ΝΙΚΑΡΑΣ!ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ (ΟΣΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΕΙΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ!ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΠΟΛΗ...ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΔΕΡΦΙΑ!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!!!ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΝΙΚΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή