Σελίδες

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Λιγοστές οι πιθανότητες να ευνοηθεί η Νίκη

Τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης περιμένουν στη Νίκη Βόλου σχετικά με τα σκάνδαλα των πλαστών ενημεροτήτων και των στημένων αγώνων που εμπλέκουν πολλές ομάδες. Οι κυανόλευκοι νιώθουν αδικημένοι σε αρκετά σημεία, ωστόσο το ενδεχόμενο να κερδίσουν θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα που θα τους φέρουν ξανά σε τροχιά ανόδου φαντάζει πολύ δύσκολο.

Στο μεταξύ, αύριο Τρίτη 19/7 θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της Football League - Football League 2, στο οποίο αναμένεται να επικυρωθεί η βαθμολογία αυτών των δύο πρωταθλημάτων και να εξανεμιστούν σημαντικά οι ελπίδες της Νίκης.

Από την άλλη ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου Στράτος Γιδόπουλος, δείχνει διατεθειμένος να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα και να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια σε περίπτωση που δεν δικαιωθεί η κυανόλευκη ομάδα. Αυτή η περίπτωση πάντως είναι πολύ δύσκολη και εγκυμονεί κινδύνους, διότι το καταστατικό της ΕΠΟ δεν αφήνει το περιθώριο στις ομάδες μέλη της να καταφεύγουν στα πολιτικά δικαστήρια.

Το πιθανότερο σενάριο είναι η Νίκη να κληθεί να αγωνιστεί ξανά στην Football League 2, αφού τερμάτισε πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και συγκεκριμένα στην 11η θέση του 2ου ομίλου. Αν και οι κυανόλευκοι διεκδίκησαν μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος την είσοδό τους στα πλέι οφ, οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς πήγανε χαμένοι. Οι φίλαθλοι της Νίκης είδαν την ομάδα τους να κατρακυλάει πολλές θέσεις στην βαθμολογία, εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τους Πόντιους Κατερίνης και της αφαιρέθηκαν τέσσερις βαθμοί, λόγω τελεσίδικων οφειλών που δεν εκπληρώθηκαν.

Η Νίκη Βόλου βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και όσον αφορά την συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα, γιατί πρόκειται να εφαρμοστούν νέες πιο αυστηρές προϋποθέσεις για τις  αδειοδοτήσεις των ομάδων. Μεταξύ άλλων η βολιώτικη ΠΑΕ πρέπει να σχηματίσει νέα διοίκηση και να φτιάξει από την αρχή ομάδα, καθώς δεν έχουν απομείνει παρά μόνο ελάχιστοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. Επιπλέον, η Νίκη έχει να αντιμετωπίσει έναν κυκεώνα από χρέη και ποινές που ήδη εφαρμόζονται.

Σε μια περίοδο που η ομάδα της Νίκης θα έπρεπε να έχει πραγματοποιήσει μεταγραφές και να ξεκινάει την προετοιμασία της, τα πάντα βρίσκονται στον αέρα και οι φίλαθλοι της αγωνιούν για το μέλλον της ομάδας.

2 σχόλια:

  1. TI KANOUN OI FILATHLOI??? AGONIOUN?? XESMENH THN EXOUN THN OMADA OLOI TOUS... MONO GIA KAMIA ANAKOINOSH KATA TOU GIDOPOULOU EINAI KAI PAPATZA STO RADIO KAI STH TV....OSO GIA TIN OMADA POLY LIGES EINAI AFTES POU EXOUN PEKTES PLEON... EDO MERIKES DEN THA KATEBOUN... AFTES OI ANADIMOSIEFSEIS APO TON KATHE PIKRAMENO KAI PROSKYNHMENO TOPIKO DHMOSIOGRAFO TOU TAXYDROMOU KAI TIS THESSALIAS KALO THA ITAN NA KOPOUN RE MAGKES... KSEFTILA EINAI... POLY ABANTA STON ERASITEXNH KANETE KAI DEN ARESEI STON KOSMO AFTO KAI FENETE... EINAI KSEFTILA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι φίλαθλοι ή η Ερασιτεχνική τί να κάνουν δηλαδή; να πληρώσουν τα χρέη των διοικήσεων ή να διεκδικήσουν τις μετοχές - φαντάσματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή