Σελίδες

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Στην ΕΠΟ ο Γιδόπουλος

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (1/7) ο Στράτος Γιδόπουλος, όπου είχε συνάντηση με τον Σοφοκλή Πιλάβιο.

Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου ζήτησε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να τηρηθούν οι νόμοι και να φτάσουν ως το τέλος οι υποθέσεις των στημένων αγώνων, όπου η «κυανόλευκη» ΠΑΕ φαίνεται να είναι θύμα, αλλά και των πλαστών ενημεροτήτων.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και πλέον ο Γιδόπουλος περιμένει τις εξελίξεις και στις δύο υποθέσεις, καθώς δεν αποκλείεται η επιβολή ποινών των εμπλεκόμενων ομάδων να ευνοήσει τη Νίκη και να ανέβει στη Football League.

Πάντως, στη Νίκη σκέφτονται ακόμη και την προσφυγή στα δικαστήρια σε περίπτωση που κριθεί ότι δεν ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες.

Τέλος, ο Στράτος Γιδόπουλος έχει καταθέσει αίτημα στην Football League για ορισμό του αγώνα της Νίκης την τελευταία αγωνιστική με τους Πόντιους Κατερίνης.

ΒΟΛΟΣ: Αγγελική Θανασούλη

Πηγή: www.onsports.gr

2 σχόλια:

  1. ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΗΣ!!! Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΓΚΑΡΣΟΝΑ!!! ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΘ' ΕΚΑΣΤΗΝ, ΩΜΟ Η' ΜΕ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ" ΣΑΛΤΣΟΥΛΑ, ΝΑ ΝΟΣΤΙΜΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!
    ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ?
    (ΟΜΩΣ, ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΙ "ΕΜΠΕΙΡΟΙ" ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ...)
    ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
    ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ...
    ΡΕ ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε σεις...σε ΚΩΜΑ ηταν ο γερος δυο μηνες κ ξυπνησε χθες??? Τι π@π@ριες ειναι αυτες που διαβαζω??? Ωρα ειναι τωρα να τον ακουσουμε να λεει οτι εκανε τα αδυνατα-δυνατα για να ανεβουμε φετος κατηγορια...ΜΟΝΟ με ξυλο θα καταλαβει πλεον την κατασταση της ομαδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή