Σελίδες

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Νέο blog για τη Νίκη Βόλου "ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ"

Ένα καινούργιο blog ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες με θέματα που αφορούν τη Νίκη Βόλου και τους φιλάθλους της. Οι "ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ" έρχονται με πολλές αποκαλύψεις.

Καλή αρχή αδέρφια!

tsampatzides.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Τα ΥΠΟΥΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ σκουληκια που χρονια τρεφονται απ'τις σαρκες της ομαδας μας, κατασκευασαν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΩΛΙΑ! Και μεσα απ'τη φωλια αυτη ανελαβαν νεα υπηρεσια παραμυθιασματος και αποπροσανατολισμου του κοσμου της Νικης.
    Συνιστουν στον κοσμο (ως συνηθως) ΥΠΟΜΟΝΗ, "ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ" τωρα και καλα δικαιωση της ομαδας και πιθανη "ανοδο" στη Β' εθνικη, (λογω ενημεροτητων και στημενων)! με μια μικρη λεπτομερεια που δεν μας αναφερουν, οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ 27 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!! (και στους 2 ομιλους)
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΕΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΛΠ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΜΟΛΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕΝΑΡΙΟ "ΑΝΟΔΟΥ" (θυμηθειτε και προπερσινα τηλεφωνικα γκαλοπ για "ανοδο μεσω συγχωνευσης"!), ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ" ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΑΦΟΥ "ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ", ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ "ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Η' Δ' ΕΘΝΙΚΗ".
    ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ "ΗΓΕΣΙΑ", ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΒΟΥΛΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΕ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΣΚ...
    ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή