Σελίδες

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Δεν ξεχνάει τη Νίκη και τον κόσμο της ο Matias Oliver

Μήνυμα στο Niki Volou News από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Νίκης!

Αν και ήταν σύντομο το πέρασμά του από την Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής και έχουν περάσει περίπου τρεις μήνες από την επιστροφή του στην Αργεντινή, ο Ματίας Όλιβερ έχει καλές αναμνήσεις από τη Νίκη Βόλου και ενημερώνεται για τα νέα της ομάδας από το Niki Volou News!

Ο Ματίας Όλιβερ επικοινώνησε μαζί μας μέσω e-mail, στο οποίο μας μεταφέρει τους χαιρετισμούς του και μας ζήτησε να του στείλουμε φωτογραφίες του ίδιου να αγωνίζεται με την φανέλα της Nikaras, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Να θυμίσουμε επίσης, ότι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος είχαμε επικοινωνία με τον πατέρα του Ματίας, τον κ. Κάρλος Όλιβερ, ο οποίος μας είχε ζητήσει πληροφορίες για την ομάδα μας και να τον ενημερώνουμε για την πορεία του γιου του.

Ευχαριστούμε πολύ τον Ματίας για τα καλά του λόγια και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του!

3 σχόλια:

  1. καλα ρε παληκαρια.....εσας λεω που γραφεται για τον ποδοσφαριστη απο την αργεντινη....θα μας τρελανετε τελειως...κανετε ολοκληρη αναφορα και αναρτηση στο σαιτ σας για το παληκαρι αυτο και καλα κανετε......αλλα ρε παιδια ελεος.....ποτε θα δειξτε και την ιδια εκτιμηση σε τοσα παιδια της νικης απο τη νεα ιωνια που προσφεραν οτι και το παληκαρι αυτο και ισως παραπανω....οχι ισως σιγουρα παραπανω......λοιπον...καταλαβενετε τωρα γιατι τα περισοτερα παιδια της νικης εχουν φυγει απο την ομαδα με πικρια.....να σας πω...γιατι ειστε αχαριστοι και δεν ξερετε να εκτιματε.....και μετα θελετε να παιξουν τα δικα σας παιδα στην νικη....αρε τρομαρα σας....αυτα σας τα λεει (το δικο σας παιδι)...ξυπνηστεεεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. simfono adelfe...poli sostos...telefteo trantaxto paradeigma o kostakis o karakostas...ena paidi pou mporei na min ixere 100kila mpala alla to pa8os tou kai i dinamikotita tou ektoxeve tin axia tou san podosfairisti...ton eida sigkekrimena tin deftera kai mou eipe oti ipegrapse thiva kai apo tin mia xalastika poli asxima pou den 8a einai stin omada tou xronou alla apo tin alli tou dino 1000 dikia tou paidiou...giati na katsei sto koloxanio mas???

    ΑπάντησηΔιαγραφή