Σελίδες

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Niki Volou News Blog η σύντομη ιστορία μας

Αθλητική ενημέρωση σε κυανόλευκο φόντο!


NIKI VOLOU NEWS γιατί...

Η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης και του Νομού μας, η Νίκη Βόλου, έχει καθημερινά πολλές ειδήσεις. Αν συνυπολογίσουμε και τις ειδήσεις από όλες τις ομάδες που διαθέτει και τα αθλήματα στα οποία δραστηριοποιείται, τότε προφανώς διαπιστώνουμε ότι καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της αθλητικής επικαιρότητας στον Βόλο και στην Μαγνησία και είναι τα νέα που ενδιαφέρουν τον περισσότερο κόσμο!

Μια παρέα φίλων της ιστορικής ομάδας, αποφάσισε πως η Νίκη Βόλου θα πρέπει να έχει το δικό της blog, έναν διαδικτυακό τόπο συλλογής πληροφοριών και ενημέρωσης, έναν κοινό τόπο συνάντησης όλων των Νικιωτών, φίλων, φιλάθλων, οπαδών, αθλητών, προπονητών, διοικούντων και όλων όσων αγαπούν ή σχετίζονται με οποιοδήποτε τρόπο με το πιο υγιές και ζωντανό κομμάτι, το κύτταρο του Μαγνησιώτικου αθλητισμού, τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ!

Τον Δεκέμβριο του 2010 ξεκίνησαν οι πρώτες διεργασίες για την δημιουργία ενός Νικιώτικου blog, κάτι που έλειπε από την διαδικτυακή παρέα της ομάδα μας. Τις τελευταίες ημέρες του έτους ξεκίνησε η σχεδίαση της σελίδας και την 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 έγινε η πρώτη ανάρτηση. ΤΟ NIKI VOLOU NEWS ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Το Niki Volou News Blog είναι ένα ανεξάρτητο, αντικειμενικό, ερασιτεχνικό και ανεπίσημο μέσο ενημέρωσης για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Νίκης Βόλου ή και για άλλα θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος που αφορούν την πόλη μας ή κάτι άλλο. Για τυχόν λάθη ή παραλήψεις που είναι φυσιολογικό να υπάρχουν, ζητούμε την κατανόηση και την βοήθειά σας για να τα διορθώσουμε.

Αν και στην αρχή της προσπάθειας το πήραμε λίγο αψήφιστα, όταν όμως από τις πρώτες κιόλας ημέρες είδαμε την ανταπόκριση του κόσμου, τους εκατοντάδες επισκέπτες και τα μηνύματά τους, αυτό μας γέμισε με μεγάλη χαρά αλλά και ευθύνη. Πλέον μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι δεν μετανιώσαμε καθόλου γι' αυτό που αρχίσαμε να κάνουμε και πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο, για την Νίκη και για τον κόσμο της!

Αισθανόμαστε την ανάγκη για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες φίλους αναγνώστες μας για την τεράστια συμμετοχή και βοήθειά τους στο blog μας. Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, οι σύνδεσμοι BLUE CLUB "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ" και BLUE ANGELS για τις ανακοινώσεις και το υλικό που μας στέλνουν. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα συναδελφικά βολιώτικα blogs που αναφέρουμε στην πλαϊνή στήλη του ιστολογίου μας, για την άριστη συνεργασία που έχουμε μαζί τους. Και τέλος τις πηγές μας (πέρα από τις δικές μας), τις οποίες πάντα αναφέρουμε και είναι τοπικές εφημερίδες, ενημερωτικές και αθλητικές ιστοσελίδες της περιοχής μας και αθλητικές ιστοσελίδες πανελλαδικής εμβέλειας.

Ποια είναι η ανταμοιβή μας;
Το Niki Volou News στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά μερικών ατόμων, είναι καθαρά μια ερασιτεχνική προσπάθεια. Δεν είμαστε επαγγελματίες, μας αρέσει πολύ και αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Δεν βάζουμε διαφημίσεις και δεν έχουμε έσοδα από το blog.
Η ΜΕΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΕΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΝΙΚΑΡΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!

Σε ποιους ανήκουν τα δικαιώματα του blog;
Αν και το Niki Volou News ξεκίνησε από εμάς, ποτέ δεν το θεωρήσαμε δικό μας με την έννοια της ιδιοκτησίας. Οτιδήποτε χρησιμοποιεί το όνομα της Νίκης Βόλου δεν μπορεί να θεωρηθεί προσωπική ιδιοκτησία κάποιου. Το Niki Volou News ανήκει σε όλους τους Νικιώτες και έχουν λόγο, συμμετοχή και άποψη σε αυτό.
Σήμερα διαχειριστές είμαστε εμείς, αύριο θα είναι κάποιοι άλλοι. Στα άμεσα σχέδιά μας είναι να προσθέσουμε κι άλλους συντάκτες στο ιστολόγιό μας, δηλαδή αναγνώστες μας, οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν απ' ευθείας αναρτήσεις στο Niki Volou News!


nikivolounews.blogspot.com

ΑΠΟ ΝΙΚΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΙΚΙΩΤΕΣ!

3 σχόλια:

  1. Μπραβο παιδιά.
    Απο τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ, έλειπε μια αντικειμενική και πραγματική φωνή ενημέρωσης, κόντρα στην αλητοδημοσιογραφία του νομού!!
    Συνεχίστε την καλή δουλειά.
    κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή συνέχεια με λιγότερα copy paste αν και δεν είναι απαραίτητα κακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!!!! Ο ΒΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ! ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ! ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ! ΤΟ NIKI VOLOY NEWS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή