Σελίδες

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Η πορεία της Νίκης Βόλου στο 1st Volos Cup Against Violence

Όπως σωστά μας διόρθωσαν οι φίλοι μας, η ομάδα της Νίκης Βόλου (γεν. 1997) με προπονητή τον Κώστα Γρηγοριάδη που συμμετέχει στο 1st Volos Cup Against Violence, κέρδισε με 5-1 τον Ολυμπιακό Παλλήνης (παράρτημα ξέρετε εσείς) στο γήπεδο της Πορταριάς (τα μπερδέψαμε) και προκρίθηκε στην τελική φάση του τουρνουά.

Περισσότερα για την πορεία της ομάδας μας όπως την μεταδίδει ο Άγγελος Παπάζογλου στο www.ourboys.gr :


Κώστας Γρηγοριάδης: Ο Πρωτεργάτης των επιτυχιών


O προπονητής της ομάδας της Νίκης Βόλου Κώστας Γρηγοριάδης είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε αυτή την ομάδα και που εδώ και δύο χρόνια εργάζεται πυρετωδώς για να φτάσει αυτά τα παιδιά σε υψηλό επίπεδο. Παρά τον φόρτο εργασίας των παιδιών από τις σχολικές τους υποχρεώσεις δημιούργησε ένα πλαίσιο πέντε προπονήσεων την εβδομάδα (δύο βραδινές) έτσι ώστε να δουλέψει σε Ευρωπαϊκά πρότυπα. Είναι ακούραστος εργάτης της ακαδημίας της Νίκης Βόλου από την στιγμή που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην Νίκη ως τερματοφύλακας. Εργάζεται παράλληλα και ως προπονητής τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα και μάλιστα αποτελεί μήλον της έριδος για πολλές ΠΑΕ.


ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 5-1


Σε ένα μαγευτικό τοπίο στην Πορταριά Πηλίου διεξήχθη ο τρίτος στη σειρά αγώνας μεταξύ των ομάδων Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Παλλήνης με σκορ 5 – 1 (σκόρερ Λημνιός 2, Παπάζογλου 1, Ζαρίφης 1, Χαλκίδης 1). Έτσι η ομάδα της Νίκης Βόλου συνεχίζει αήττητη και σήμερα θα βρεθεί στον τελικό του volos cup.



Σιδερένιος ξανά στους Αγωνιστικούς χώρους


Ο αρχηγός της ομάδας Στέλιος Αλεξανδρής ο οποίος επανήλθε μετά από πολύμηνο τραυματισμό.


ΒΑΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου