Σελίδες

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Όλο το ενδιαφέρον στη Γενική Συνέλευση του Γ.Σ.Β. "Η ΝΙΚΗ"

Θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την επόμενη μέρα σε Ερασιτεχνική και ΠΑΕ Νίκη

Η σημερινή εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Ερασιτέχνη Γ.Σ.Β. "Η ΝΙΚΗ" στην οποία θα αποδοθούν τα πεπραγμένα της διετίας από τη διοίκηση του συλλόγου, έχει αποκτήσει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Νίκη, γιατί δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλος θεσμικός τρόπος ώστε να αντιμετωπιστούν.

Βέβαια, το κεντρικό θέμα της συνέλευσης του Ερασιτέχνη είναι η παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου λόγω λήξης της θητείας του και η προκήρυξη εκλογών. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως δεν είναι μόνο η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αυτή που έμεινε χωρίς διοίκηση αλλά και η Ερασιτεχνική Νίκη θα πρέπει να αποκτήσει νέο διοικητικό συμβούλιο όπως ορίζει το καταστατικό της.

Το παρόν διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη με πρόεδρο τον Κώστα Μανιατάκη, στα δύο χρόνια της θητείας του ήταν άκρως επιτυχημένο, αφού ο σύλλογος οργανώθηκε σε όλα τα επίπεδα, έγινε μεγάλο έργο στις υποδομές του συλλόγου και ο αριθμός των αθλητών αυξήθηκε κατακόρυφα, ιδρύθηκαν νέα τμήματα, ενώ όλες σχεδόν οι αγωνιστικές ομάδες της Νίκης είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο και σημείωσαν πολλές επιτυχίες με πρωταθλήματα και ανόδους, με σημείο αναφοράς την άνοδο της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στη Β' Εθνική.

Αυτό το έργο του Ερασιτέχνη που κράτησε ζωντανή τη Νίκη Βόλου σε πολύ δύσκολες συνθήκες, είναι αναγκαίο να συνεχιστεί και να ενισχυθεί αφού αποτελεί τη βάση ολόκληρου του συλλόγου.

Η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας και θα ξεκινήσει στις 19:00. Τα θέματα έχουν οριστεί ως εξής:
  1. Ορισμός προέδρου και γραμματέα της συνέλευσης.
  2. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του 2009-2010 και 2010-2011.
  3. Αγωνιστικός απολογισμός του 2009-2010 και 2010-2011.
  4. Παραίτηση του υπάρχοντος διοικητικού συμβουλίου και προκήρυξη εκλογών.
  5. Γενικά θέματα που τυχόν προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.
Στη συνέλευση δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι είναι μέλη της Ερασιτεχνικής Νίκης και οικονομικά τακτοποιημένοι, πράγμα που μπορούν να κάνουν ακόμη και στον χώρο της συνέλευσης όπως και να εγγραφούν νέα μέλη.

Οι φίλαθλοι της Νίκης περιμένουν πολλά από την σημερινή συνέλευση του Ερασιτέχνη και όχι άδικα, αφού το μητρικό σωματείο τα τελευταία χρόνια έδειξε σοβαρότητα και σωστή λειτουργία. Όπως αποτυπώθηκε και στην ανοιχτή συγκέντρωση που διοργάνωσε το Blue Club "Π. Ντοκούζης" την προηγούμενη Τετάρτη στον ίδιο χώρο, η Ερασιτεχνική Νίκη μπορεί και πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ΠΑΕ, γιατί η ποδοσφαιρική ομάδα αποτελεί "παιδί" της και συνδέεται άμεσα καθώς βάση νόμου διαθέτει το 10% των μετοχών της εταιρίας.

Όπως έχει δηλώσει η διοίκηση του συλλόγου, οι όποιες παρεμβάσεις του Ερασιτέχνη ως προς την ΠΑΕ θα προκύψουν από την Γενική Συνέλευση που αποτελεί και το κυρίαρχο όργανο των αποφάσεων. Έτσι λοιπόν ο κόσμος της Νίκης Βόλου καλείται για άλλη μια φορά να βγάλει την ομάδα από την δύσκολη θέση και η μεγάλη συμμετοχή του είναι αυτή που μπορεί να δώσει τη λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου