Σελίδες

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Μια πονεμένη ιστορία στη Νίκη Βόλου

Κάθε καλοκαίρι στην ίδια θέση βρίσκονται οι κυανόλευκοι

«Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση» λέει το ρητό και στην περίπτωση της Νίκης Βόλου ταιριάζει απόλυτα. Τα τελευταία πέντε χρόνια αμέσως μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, η ΠΑΕ Νίκη βρίσκεται ορφανή διοικητικά και οι μέτοχοί της είναι αναποφάσιστοι για το αν θα συνεχίσουν ή όχι στην ομάδα και περιμένουν το καλοκαίρι για τις εξελίξεις.

Ο Γολγοθάς της βολιώτικης ομάδας ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2007, όπου με πρόεδρο τον Κώστα Χρόνη υποβιβάστηκε από τη Β' στη Γ' Εθνική. Από τότε η Νίκη Βόλου βρίσκεται σε παρόμοια θέση κατά την θερινή περίοδο. Βέβαια όπως συμβαίνει κάθε φορά, κάποιος αναγκάζεται να "τραβήξει το κουπί" και να ξανακατεβάσει την ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα. Όταν όμως το αποφασίζει αυτό, έχει ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος από τον προγραμματισμό και την προετοιμασία της ομάδας. Οι παίκτες μη έχοντας κάποιον παράγοντα να τους δώσει κάποιες εγγυήσεις, αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους αφήνοντας πίσω τους συνήθως μία προσφυγή για το υπόλοιπο των δεδουλευμένων που τους οφείλει η ΠΑΕ.

Όσο για το αγωνιστικό αποτέλεσμα είναι και αυτό το ίδιο κάθε φορά, αφού μια ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό θα πρέπει να το έχει αποφασίσει από νωρίς και να κινηθεί ανάλογα. Και αυτό το καλοκαίρι, το οποίο είναι αισίως το πέμπτο κατά σειρά, ξεκίνησε με τις ίδιες προϋποθέσεις και όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις, οι φίλαθλοι της Νίκης αναμένεται να δουν και πάλι το ίδιο έργο με την γνωστή κατάληξη.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάει κι άλλη χρονιά χαμένη πριν καν αρχίσει για την ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το αν ο κόσμος της που έχει πάντα τον πρώτο λόγο για την ομάδα που αγαπάει, έχει διδαχθεί κάτι από τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου