Σελίδες

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Πρόεδρος κοινής αποδοχής ο Κώστας Λάζος

Συσπειρώνει τον κόσμο της Νίκης ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη

Ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους της Νίκης Βόλου είναι ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Κώστας Λάζος. Έχει υπηρετήσει ξανά τον σύλλογο από την ίδια θέση αλλά και από αυτή του προέδρου της ΠΑΕ με επιτυχία στο πρόσφατο παρελθόν. Επί θητείας του η ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης κέρδισε δύο διαδοχικές ανόδους και έφτασε από τη Δ' στη Β' Εθνική το 2003.

Μπορεί τα χρόνια που μεσολάβησαν να μην ήταν στην πρώτη γραμμή, όμως ήταν πάντα κοντά στην ομάδα και την βοήθησε με κάθε τρόπο. Ο ίδιος διατηρεί ένα χαμηλών τόνων προφίλ αλλά όταν χρειάζεται είναι δυναμικός και δεν διστάζει να πάρει κρίσιμες αποφάσεις αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που του αναλογούν.

Η επιστροφή στα διοικητικά δρώμενα της Νίκης για τον Κώστα Λάζο, γίνεται σε εξίσου δύσκολη στιγμή για τον ιστορικό σύλλογο. Μπορεί να υπάρχει μια σαφώς πιο περιποιημένη κατάσταση όσο αφορά το ερασιτεχνικό κομμάτι, όμως οι ανάγκες του συλλόγου είναι πολύ μεγάλες και ο αθλητισμός στη χώρα μας βρίσκεται σε βαθύτατη κρίση.

Εκτός από τα θέματα που αφορούν τον Ερασιτέχνη, υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα στην επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης στην οποία επικρατεί χαοτική κατάσταση. Εκ των πραγμάτων το μητρικό σωματείο θα κληθεί πολύ σύντομα να πάρει θέση γι' αυτό το ζήτημα και θα πρέπει να είναι έτοιμο για παν ενδεχόμενο.

1 σχόλιο: