Σελίδες

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Η φιέστα της Νίκης για την άνοδο στο μπάσκετ (φωτογραφίες)

Την άνοδο στη Β' Εθνική κατηγορία γιόρτασε το Σάββατο η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου παρουσία αρκετών φιλάθλων στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου της Ν. Ιωνίας. Η γιορτή ξεκίνησε με το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των Παλαιμάχων Νίκης Βόλου με τους Νέους Αθλητές Νίκης το οποίο βρήκε νικητές τους παλιούς άσσους της Νίκης με σκορ 63-61. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν Νίκη και Γ.Σ. Βόλου.

Στην ανάπαυλα του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκαν οι απονομές. Πρώτα έγινε αυτή του πρωταθλήματος της Β' ΕΣΚΑΘ στην ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης, που τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Α2 τοπική κατηγορία και μετά στην ανδρική ομάδα της Νίκης που κέρδισε πανάξια το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Β' Εθνική. Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Νίκης με το κύπελλο της ανόδου προκάλεσαν τον ενθουσιασμό και στις κερκίδες, όπου οι οργανωμένοι φίλαθλοι άναψαν καπνογόνα για να χαρούν την άνοδο, αλλά το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί ο αγώνας με τον Γ.Σ. Βόλου λόγω του καπνού.

Όσον αφορά τη συνέχεια για τους κυανόλευκους, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν τουλάχιστον μέχρι τις 15 Ιουνίου, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και νέο φιλικό παιχνίδι αυτή τη φορά με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου