Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

Κίνδυνος να χαθούν παίκτες

Όσο η ποδοσφαιρική Νίκη βρίσκεται σε πλήρη αδράνεια λόγω του διοικητικού κενού

Το διοικητικό κενό στην ΠΑΕ Νίκη εξακολουθεί να υφίσταται και έτσι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθούν παίκτες από την ομάδα. Εξάλλου τα περισσότερα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου και οι ποδοσφαιριστές, που συν τοις άλλοις είναι και απλήρωτοι, δεν έχουν σκοπό να κάνουν περισσότερο υπομονή. Οι φίλαθλοι αγωνιούν και περιμένουν να αναλάβει πρωτοβουλία το νέο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής το οποίο θα εκλεγεί στις 18 Ιουνίου.

Όσο περνούν οι ημέρες τα προβλήματα διογκώνονται στη Νίκη. Μπορεί το κλείσιμο των γραφείων της ΕΠΟ να έχει αποκλείσει προσωρινά τη δυνατότητα νέων προσφυγών κατά της ΠΑΕ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι παίκτες είναι «δεμένοι» με τη Νίκη. Τα συμβόλαια των περισσοτέρων λήγουν στις 30 Ιουνίου και όπως είναι λογικό θα εξετάσουν προτάσεις άλλων συλλόγων κοιτώντας να διασφαλίσουν το ποδοσφαιρικό τους μέλλον. Εξάλλου παραμένουν απλήρωτοι από τη Νίκη, ενώ κανείς εκπρόσωπος του κ. Γιδόπουλου ή άλλου μετόχου δεν τους έχει πλησιάσει για να συζητήσει μαζί τους τυχόν ανανέωση της συνεργασίας. Σε σχέση με την ομάδα που μετείχε φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ήδη έξι παίκτες αποτελούν παρελθόν. Ο λόγος για τους Σωτρίνη και Διγκόζη που πρόλαβαν και έκαναν προσφυγές ζητώντας τα δεδουλευμένα τους, τον Καλαμιώτη που ήταν δανεικός από την ΑΕΚ και γύρισε σε αυτή, τους Όλιβερ και Ναβαρέτε που πλέον βρίσκονται στην Αργεντινή και τον Ντάνισιτς που δεν επέστρεψε ποτέ από την Κροατία.

Από κει και πέρα υπάρχουν 15 συμβόλαια που ολοκληρώνονται (όπως αναφέρεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής) και αφορούν κυρίως παίκτες του βασικού κορμού. Συγκεκριμένα ελεύθεροι μένουν στο τέλος του μήνα οι Τσάγγαρης, Παπαδήμας, Μαϊστρέλλης, Στουρνάρας, Πετράς, Τσικνίδης, Βλάχος, Καρακώστας, Μπουσινάκης, Τσερκέζος, Φλάμος, Τάσσος, Ντακούρ, Μακράκης και Νάστος. Μάλιστα οι δύο τελευταίοι έχουν κινήσει τις διαδικασίες για προσφυγή, που απλά έχουν «παγώσει» λόγω του …λουκέτου στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που ακόμη δεσμεύονται με συμβόλαια με τη Νίκη είναι οκτώ τον αριθμό. Πρόκειται για τους Μπαϊμάκη, Παπαϊωάννου, Βλαχοκυριάκο, Χρυσοχοΐδη, Κιπτίου, που η συμφωνία μαζί τους ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2012, τους Ζάγκα και Μυργιώτη, οι οποίοι θα ανήκουν στην ομάδα μέχρι τις 30/6/2013 και τον Αργύρη που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Βέβαια, από τη στιγμή που και αυτοί είναι απλήρωτοι, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να ζητήσουν την ελευθερία τους κάνοντας προσφυγή. Οπότε κανείς παίκτης αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένος για τη Νίκη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Πηγή: www.e-thessalia.gr

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΑ "ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ" ΤΟΥ ΣΩΤΡΙΝΗ?????...

    ΑπάντησηΔιαγραφή