Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

Πολύ καλή πορεία πραγματοποίησαν όλα τα τμήματα της Νίκης στο βόλεϊ

Μια ανάσα από την Α2 βρέθηκε η γυναικεία ομάδα

Ολοκληρώθηκαν όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Το ιστορικό τμήμα βόλεϊ της Νίκης Βόλου, έλαβε μέρος σε όλες τις κατηγορίες όπως άλλωστε πράττει ανελλιπώς από το 1984.

Στο γυναικείο πρωτάθλημα, οι βολεϊμπολίστριες του Μαρίνου Κουτσογιάννη, αν και αντιμετώπισαν πάρα πολλές αντιξοότητες καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, πραγματοποίησαν εντυπωσιακή πορεία φθάνοντας μια ανάσα από την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Στην Α΄ φάση τερμάτισαν αήττητες σημειώνοντας τα ακόλουθα αποτελέσματα: (Α΄γύρος) Νίκη Βόλου-Αστραπή:3-0, Α.Ε.Λάρισας-Νίκη Βόλου:2-3, Νίκη Βόλου-Φιλαθλητικός Αμπελώνα:3-1, Ερμής Αγιάς-Νίκη Βόλου: 0-3. (Β΄ γύρος) Αστραπή- Νίκη Βόλου:0-3, Νίκη Βόλου-Α.Ε.Λάρισας:3-0, Φιλαθλητικός Αμπελώνα-Νίκη Βόλου:0-3, Νίκη Βόλου-Ερμής Αγιάς:3-0.

Έτσι προκρίθηκαν στην τελική φάση ανόδου όπου ένα εκτός έδρας στραβοπάτημα από τον Α.Ο. Σουφλαρίων τις στέρησε για 1 μόλις βαθμό την δυνατότητα να κόψουν πρώτες το νήμα και να πανηγυρίσουν μια ακόμη άνοδο.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελικής φάσης: (1ος γύρος) Α.Ε.Λάρισας-Νίκη Βόλου:0-3, Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας-Νίκη Βόλου:3-2, Νίκη Βόλου-Γ.Σ.Λαμίας:3-1, Α.Π.Σ. Φθία-Νίκη Βόλου:2-3, Α.Ο.Σουφλαρίων-Νίκη Βόλου:3-0, (2ος γύρος) Νίκη Βόλου-Α.Ε.Λάρισας:3-0, Νίκη Βόλου-Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας:3-1, Γ.Σ. Λαμίας-Νίκη Βόλου:1-3, Νίκη Βόλου-Α.Π.Σ. Φθία:3-0 α.α., Νίκη Βόλου-Α.Ο.Σουφλαρίων:3-0.

Τελική βαθμολογία ανόδου στην Α2:
1)Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας 25
2)Νίκη Βόλου 24
3)Α.Π.Σ. Φθία 17
4)Γ.Σ. Λαμίας 11
5)Α.Ο. Σουφλαρίων 10
6)Α.Ε. Λάρισας 3

Στο πρωτάθλημα των Νεανίδων οι κυανόλευκες με εξαιρετική παρουσία τερμάτισαν στην 3η θέση του ομίλου τους. Η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος Νεανίδων διαμορφώθηκε ως εξής:
1)Ε.Α. Λάρισας 14
2)Φιλαθλητικός Λάρισας 13
3)Νίκη Βόλου 10
4)Α.Ο. Σουφλαρίων 10
5)Γ.Σ. Αλμυρού 10
6)Α.Ε. Λάρισας 9
7)Α.Σ. Αργώ 8
8)Ερμής Αγιάς 8

Ελπιδοφόρα μηνύματα είχαμε όμως και από τις μικρές αθλήτριες του Παναγιώτη Ξανθόπουλου που συμμετείχαν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα των κορασίδων και παγκορασίδων.

Η συμμετοχή των παιδιών αυτών συνοδεύτηκε από πλούσιο θέαμα καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να συναγωνισθούν -πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια- με δυνατούς αντιπάλους, να ξεδιπλώσουν το πλούσιο ταλέντο τους και να αποδείξουν σε όλους ότι το μέλλον σίγουρα τους ανήκει.

Σπουδαία δουλειά πραγματοποιείται και φέτος στα τμήματα υποδομών του Συλλόγου όπου υπό την καθοδήγηση της Σοφίας Μπουμπούκη και της Γλυκερίας Τριπύλα περισσότερα από 140 παιδιά μαθαίνουν άριστα τα μυστικά του αθλήματος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ευγενικούς χορηγούς μας: Μπάκαβο Χρήστο (chic strom), Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Ν. Αγχιάλου «Η Δήμητρα» και Χαραλαμπίδη Νικόλαο για την πολύτιμη στήριξή τους.

Ευχαριστούμε επίσης, την διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης, τις αθλήτριες όλων των τμημάτων, τους γονείς, τους υπέροχους φιλάθλους μας και τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου