Σελίδες

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ο Κώστας Λάζος ο νέος πρόεδρος στην Ερασιτεχνική Νίκη

Ο Κώστας Λάζος, όπως αναμενόταν, είναι ο νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου! Κατά τη χθεσινοβραδινή σύσκεψη του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου για την συγκρότηση σε σώμα, ο κ. Λάζος ψηφίστηκε ομόφωνα από τα μέλη του Δ.Σ. να ηγηθεί της νέας προσπάθειας του μητρικού σωματείου της Νίκης.

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. έγινε πολύ γρήγορα, μόλις μία ημέρα μετά τις εκλογές, λόγω του γεγονότος ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η μεταγραφική περίοδος όσον αφορά το τμήμα μπάσκετ. Ο χρόνος πιέζει και θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει ο σχεδιασμός και να καθοριστούν οι στόχοι της ανδρικής ομάδας που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Αν και ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη είναι "ποδοσφαιρικός", το τμήμα στο οποίο θα ρίξει τη μεγαλύτερη βαρύτητα είναι αυτό του μπάσκετ, διότι η ανδρική ομάδα αγωνίζεται σε Εθνική κατηγορία και έχει τις μεγαλύτερες απαιτήσεις από τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου. Σε αυτό βέβαια θα τον πλαισιώσουν τόσο ο τέως πρόεδρος Κώστας Μανιατάκης όσο και η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ που έχουν την σχετική εμπειρία.

Από την άλλη πλευρά, η είσοδος στο νέο Δ.Σ. αρκετών παραγόντων που έχουν ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, στοχεύει προφανώς στην ενίσχυση της ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου και των Νέων Αθλητών Νίκης, όπως και στην καλύτερη σύνδεση του Ερασιτέχνη με την ΠΑΕ.

Είναι γεγονός πως η νέα διοίκηση έχει πολύ δουλειά να κάνει σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, αφού η Νίκη Βόλου όπου και να αγωνίζεται έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Επιπλέον, η Ερασιτεχνική έχει άλλη μια δύσκολη αποστολή να φέρει εις πέρας, που αφορά τη διάσωση της επαγγελματικής ομάδας ποδοσφαίρου. Υπάρχει άλλωστε η δέσμευση από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη να συγκαλέσει άμεσα νέα συνέλευση με αποκλειστικό θέμα την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ.


Η σύσταση του νέου Δ.Σ.:
«Το βράδυ της Κυριακής, μία μέρα μετά από τις εκλογές, τα 15 νέα μέλη που εκλέχτηκαν στο ΔΣ της Ερασιτεχνικής Νίκης πραγματοποίησαν τη πρώτη τους συνάντηση με σκοπό την σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Πρόεδρος: Λάζος Κων/νος

Αντιπρόεδρος: Αδαμάσογλου Νικόλαος

Γεν. Γραμματέας: Οικονόμου Νικόλαος

Ταμίας: Γιαλίδης Ελευθέριος

Ειδ. Γραμματέας: Φάτσης Στέργιος

Όλες οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες.

Μετά τη σύσταση του νέου Δ.Σ ακολούθησε ο ορισμός των εφόρων σε όλα τα τμήματα καθώς και συζήτηση για το τμήμα μπάσκετ που ως γνωστόν η αντρική του ομάδα θα αγωνίζεται φέτος στη Β’ Εθνική κατηγορία».

3 σχόλια:

  1. Kali thiteia alla prepei na kanoun kati gia tin PAE pera apo to basket

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Ο κος ΛΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΝΙΚΙΩΤΗΣ, ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΔΕΡΦΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλη επιτυχια στις προσπαθειες των ανθρωπων που εκλεχθηκαν να ειναι αυτοι οι οποιοι θα βοηθησουν τον συλλογο να ανεβει κι αλλο σκαλοπατι.. κουραγιο και ορεξη χρειαζεται.. καλη αρχη και ο κοσμος παντα διπλα σε σας και στην ομαδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή