Σελίδες

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Στα κυανόλευκα ο Γεωργίου

Επόμενος μεταγραφικός στόχος ο Μπόγδανος, ενώ συμφώνησε και ο Σαμαράς

Ανακοινώθηκε η πρώτη μεταγραφή για τη νεοφώτιστη στη Β’ Εθνική μπάσκετ, Νίκη Βόλου. Αργά το βράδυ της Παρασκευής η διοίκηση της Ερασιτεχνικής συναντήθηκε με τον έμπειρο πλέι μέηκερ Θωμά Γεωργίου και συμφώνησαν να συνεχίσει την καριέρα του στην κυανόλευκη ομάδα. Χθες μάλιστα προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του εν λόγω καλαθοσφαιριστή, καθώς και στην συμφωνία με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο Θωμάς Γεωργίου έχει σημαντικές εμπειρίες από τις εθνικές κατηγορίες και θεωρείται σημαντική προσθήκη στο ρόστερ. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Α2 με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, στην Β’ Εθνική με Ίκαρος Καλλιθέας και Ολυμπιακό Βόλου και στην Γ’ με Χαλκίδα, Ψυχικό και Λαμία. Οι άνθρωποι της Νίκης είχαν δείξει από νωρίς φέτος την επιθυμία τους να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και όπως φαίνεται τα κατάφεραν.
Να θυμίσουμε ότι από το περσινό ρόστερ έχουν ήδη συμφωνήσει οι Παναγιώτης Τσώλης, Σάκης Κουτίνας, Αντώνης Χρηστομάνος και Χρήστος Ζαρογιάννης, ενώ στην θέση του προπονητή θα συνεχίσει ο Γιώργος Ζαφειρούδης που ήταν χρονικά και ο πρώτος που συμφώνησε. Επίσης όπως έγινε γνωστό χθες με την ομάδα θα συνεχίσει και ο γκαρντ Αντώνης Σαμαράς.
Συγκεκριμένα η χθεσινή ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής: «Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου και το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου ανακοινώνουν την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Θωμά Γεωργίου και την ανανέωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Αντώνη Σαμαρά».
Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνουν συναντήσεις και συζητήσεις και με άλλους καλαθοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ, βάσει των εισηγήσεων του τεχνικού τιμ. Στόχος της Νίκης είναι να πραγματοποιήσει μια όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και να πλασαριστεί στην καλύτερη δυνατή θέση. 

Ενδιαφέρον για Μπόγδανο
Κίνηση ματ με την απόκτηση του Δημήτρη Μπόγδανου προσπαθεί να κάνει η Νίκη Βόλου. Οι κυανόλευκοι ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Βολιώτη πάουερ φόργουορντ που έχει αγωνιστεί και στην Α1 με Λάρισα και Τρίκαλα. Την προηγούμενη σεζόν ο Μπόγδανος αγωνίστηκε στη Μεταμόρφωση Βόλου. 
Αρκετά από τα θέματα που απασχολούν τη διοίκηση της Νίκης για την ανδρική ομάδα μπάσκετ, θα συζητηθούν την ερχόμενη Τετάρτη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής. Να θυμίσουμε ότι και ο Ζαρογιάννης περιμένει να τακτοποιηθούν κάποιες εκκρεμότητες για να επισημοποιηθεί η συμφωνία του με τον σύλλογο.
Πάντως το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βάλει τα θέματα σε μια σειρά και προχωρούν σιγά - σιγά στην δημιουργία της ομάδας που θα εκπροσωπήσει φέτος τη Μαγνησία στη Β’ Εθνική μπάσκετ.

Πηγή: www.taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου