Σελίδες

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Αναγκαιότητα να αξιοποιηθεί το "Παντελής Μαγουλάς"

Συζητήθηκε στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής

Το ποδοσφαιρικό γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς" στη Νέα Ιωνία αποτελεί τη φυσική έδρα της Νίκης Βόλου και το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο που διαθέτει. Όμως είναι γεγονός, πως έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που έγιναν τελευταία φορά κάποια ουσιαστικά έργα βελτίωσης και με τη σημερινή του μορφή στερείται σε λειτουργικότητα και σε άνεση για τους αθλητές και φιλάθλους.

Τη χρονιά που τελείωσε η "κλούβα" πήρε μετά βίας την αδειοδότηση για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αφού η ΠΑΕ Νίκη τοποθέτησε καινούργιο χλοοτάπητα και κιγκλιδώματα στις κερκίδες για λόγους ασφαλείας. Αυτά όμως σίγουρα δεν λύνουν το πρόβλημα αφού κάθε χρόνο τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα για την ιστορική έδρα της Νίκης.

Στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης την προηγούμενη Τετάρτη συζητήθηκε για αρκετή ώρα το θέμα της συντήρησης του γηπέδου και με ποιους όρους θα πρέπει να γίνεται η παραχώρησή του στην ΠΑΕ και στα υπόλοιπα τμήματα της Νίκης. Μεταξύ των απόψεων και των προτάσεων που ακούστηκαν, η πιο ενδιαφέρουσα ήταν αυτή από ένα μέλος της συνέλευσης που έκανε λόγο για πλήρη αναμόρφωση και αξιοποίηση του γηπέδου.

Είναι γεγονός πως το "Παντελής Μαγουλάς", κυρίως και βοηθητικό γήπεδο, θα μπορούσε να διαμορφωθεί έτσι ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες της επαγγελματικής ομάδας και των ακαδημιών της Νίκης, αλλά και η τοποθέτηση πλαστικού τάπητα θα έδινε τη δυνατότητα να αποφέρει έσοδα στον σύλλογο που είναι και το κυρίαρχο ζητούμενο στους πολύ δύσκολους καιρούς για τον αθλητισμό.

Η Νίκη Βόλου είναι ένα από τα λίγα αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα που διαθέτουν ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Σίγουρα η αξιοποίηση αυτής της περιούσιας θα έδινε μεγάλη πνοή στον σύλλογο και λύση σε πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

1 σχόλιο:

  1. NA MH MEINOYN MONO STA LOGIA OLA AFTA GIATI OLA AFTA TA XRONIA STA LOGIA MEINAME... KAI NA GINOUN ERGA OXI BAPSIMO TOUS TOIXOUS KAI OLA OK... GIATI TO GIPEDO EINAI ETOIMO NA KATAREYSH... ERGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή