Σελίδες

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ανοιχτή Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη με θέμα την ΠΑΕ μετά τις εκλογές


Η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, η μητέρα όλων των τμημάτων του ιστορικού συλλόγου, καλείται να δώσει μια λύση ή τουλάχιστον να βοηθήσει στην κατεύθυνση αυτή, το μεγαλύτερο παιδί της που δεν είναι άλλο από την ποδοσφαιρική ομάδα.

Αμέσως μετά τις εκλογές του Ερασιτέχνη, έτσι όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση της 8ης Ιουνίου, πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης θα είναι να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση ανοιχτή για όλον τον κόσμο της ομάδας με αποκλειστικό θέμα την ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Προτάσεις για την εξεύρεση λύσης στην ΠΑΕ κατατέθηκαν και στην προηγούμενη συνέλευση της Ερασιτεχνικής, αλλά δεν ήταν δυνατόν να ψηφιστούν εξαιτίας του γεγονότος ότι ο σύλλογος έπρεπε να αποκτήσει καινούργιο διοικητικό συμβούλιο για να μπορέσει να τις εφαρμόσει.

Έτσι, αφού εκλεγεί η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη, η οποία θα πρέπει να είναι δυνατή και έτοιμη ώστε να αντιμετωπίσει και αυτό το τεράστιο ζήτημα, θα κληθεί να συναποφασίσει μαζί με τον κόσμο της ομάδας τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν στην ΠΑΕ ώστε να αποκτήσει και πάλι υπόσταση.

2 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ?? ΚΡΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ, Η' ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάβαμε επίσημο δελτίο Τύπου από τον Ερασιτέχνη με τα ονόματα των υποψηφίων στις εκλογές. Το επεξεργαζόμαστε για να γράψουμε μερικά πράγματα και το ανεβάζουμε το συντομότερο. Μείνετε συντονισμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή