Σελίδες

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

17.000 € πρόστιμο στη Νίκη Βόλου!

 Για την συμπεριφορά των οπαδών της


Συνεδρίασε σήμερα η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2, οι αποφάσεις της οποίας είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικές για τη Νίκη Βόλου.
Συγκεκριμένα το Δικαιοδοτικό Όργανο της Ένωσης επέβαλλε στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των 2.000 € για τον αγώνα της 13-11-2010 με τον Μακεδονικό, την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των 7.500 € για τον αγώνα της 19-12-2010 με τον Τύρναβο και την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των 7.500 € για τον αγώνα της 8-1-2011 με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών.

Έλεγχος της Αστυνομίας στο "Παντελής Μαγουλάς"
Στο μεταξύ, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας πραγματοποίησε έλεγχο στο γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς" και απέστειλε έγγραφο στη Νίκη Βόλου με τις βελτιωτικές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για την ασφάλεια των αθλητών και των φιλάθλων.
Συγκεκριμένα ζήτησε την επισκευή όλης της επιπρόσθετης περίφραξης περιμετρικά των κερκίδων, την επισκευή του προστατευτικού πλέγματος πίσω από τις δύο εστίες και την ενίσχυση του κιγκλιδώματος της κερκίδας της Μαιάνδρου που διαχωρίζει τους φιλοξενούμενους φιλάθλους.
Θα πρέπει λοιπόν ο κόσμος της Νίκης να είναι πιο προσεκτικός στα επόμενα παιχνίδια και να προστατέψει την ομάδα με την συμπεριφορά του, γιατί η Νίκη χρειάζεται τη βοήθεια των φιλάθλων της αλλά δεν έχει την πολυτέλεια να πληρώνει χρηματικά πρόστιμα χωρίς λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου