Σελίδες

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Διατήρησε το απόλυτο των νικών

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΒΟΛΕΪ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ - Α΄ ΦΑΣΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Αήττητη και μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Νίκη Βόλου στο φινάλε της Α΄ φάσης του γυναικείου πρωταθλήματος βόλεϊ καθώς συνέτριψαν εντός έδρας και τον Ερμή Αγιάς με 3-0 σετ (25-18, 25-13, 25-14).

Συνθέσεις ομάδων
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Κουτσογιάννης Μαρίνος): Μπουσδούκου Αντωνία, Τριπύλα Γλυκερία, Κολοβού Μαρίνα, Τσουρέα Ειρήνη, Αφέντου Ναυσικά, Αντωνίου Ελένη, Γιαγκουνίδου Κατερίνα, Βλαχάκη Ιωάννα, Κιλιντάρη Ευγενία, Αντωνοπούλου Μαρία.
ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ (Πράπας Λάμπρος): Χατζηνίκου Ειρήνη, Σιμούλη Ιωάννα, Χατζή Ιφιγένεια, Χατζάκου Βάια, Παπακωσταντίνου Ιωάννα, Καρτερού Ευθυμία, Ζυλφολλάρι Ίλβα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα που σημείωσε η ομάδα της Νίκης Βόλου κατά την Α΄ φάση του φετινού πρωταθλήματος είναι τα ακόλουθα: (α΄ γύρος) Νίκη Βόλου - Α.Σ. Αστραπή 3-0, Α.Ε. Λάρισας – Νίκη Βόλου 2-3, Νίκη Βόλου - Φιλαθλητικός Αμπελώνα 3-1, Ερμής Αγιάς – Νίκη Βόλου 0-3, (β΄ γύρος) Α.Σ. Αστραπή – Νίκη Βόλου 0-3, Νίκη Βόλου - Α.Ε. Λάρισας 3-0, Φιλαθλητικός Αμπελώνα – Νίκη Βόλου 0-3, Νίκη Βόλου - Ερμής Αγιάς 3-0.

Τελική Βαθμολογία Α΄ ομίλου:
1. Νίκη Βόλου 23
2. Α.Ε. Λάρισας 16
------------------------------
3. Φιλαθλητικός Αμπελώνα 15
4. Ερμής Αγιάς 5
5. Α.Σ. Αστραπή 1

Στην Β΄ και τελική φάση για την ανάδειξη του πρωταθλητή που θα ανέλθει απευθείας στην Α2 Εθνική Κατηγορία έχουν ήδη προκριθεί από τον 1ο όμιλο η Νίκη Βόλου και η Α.Ε. Λάρισας, από τον 2ο όμιλο ο Γ.Σ. Ελασσόνας και ο Α.Ο. Σουφλαρίων και από τον 3ο όμιλο η Φθία Λαμίας και ο Γ.Σ. Λαμίας.
Οι 6 ομάδες θα αγωνισθούν σε πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία από μηδενική βάση χωρίς δηλαδή να μεταφέρουν τα αποτελέσματα της Α΄ φάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου