Σελίδες

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ήττα που δεν στοιχίζει

Με πολλά προβλήματα παρουσιάστηκε η ομάδα μπάσκετ της Νίκης στην αναμέτρηση με τον Φοίνικα Λάρισας. Η απουσία του βασικού πλέι μέικερ Γρηγόρη Μυστηλιάδη αποδείχθηκε καταλυτική για την έκβαση του αγώνα. Όμως και τα υπόλοιπα ατού της ομάδας που αγωνίστηκαν, προβλημάτισαν με την απόδοσή τους.

Αν και η Νίκη έδειχνε πως έχει χαμένο το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ζαφειρούδης, δεν τα παράτησε σε κανένα σημείο του αγώνα. Έκανε τάιμ άουτ, αλλαγές σε παίκτες και συστήματα, δοκίμασε τους μικρότερους καλαθοσφαιριστές που είχε στον πάγκο αναθέτοντάς τους συγκεκριμένους ρόλους μέσα στο παιχνίδι. Όμως είχε την ατυχία να βρει μπροστά του έναν αντίπαλο σε πολύ καλή μέρα και με περισσότερα όπλα στη διάθεσή του.

Αν και αυτή η ήττα έριξε τη Νίκη από την κορυφή της βαθμολογίας, μετά το τέλος του αγώνα ο κόουτς μίλησε στους παίκτες του και τους είπε πως μερικές φορές τα άσχημα αποτελέσματα βγαίνουν σε καλό. Ίσως είναι καλύτερο που η "κοιλιά" έγινε σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος, για να εντοπίσουν το τι φταίει και να δουλέψουν περισσότερο ώστε να ξαναγίνουν ομάδα. Η ήττα αυτή δεν στοιχίζει, κατέληξε ο έμπειρος προπονητής.

Την επόμενη Κυριακή άλλο ένα δύσκολο απόγευμα περιμένει τους κυανόλευκους, καθώς υποδέχονται τον Αετό Κιλκίς σε έναν καθοριστικής σημασίας αγώνα. Η ομάδα της Μακεδονίας βρίσκεται στην τρίτη θέση έναν μόλις βαθμό πίσω από τη Νίκη, γεγονός που δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου