Σελίδες

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Επιστροφή Μακράκη, εξετάζεται ο Ιταλός Λαμέντζα

Μπορεί να αναζητά επιθετικό, αλλά όταν ένας παίκτης όπως ο Ηλίας Μακράκης είναι ελεύθερος και ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του «στέγη», δεν είναι δυνατόν οι διοικούντες τη Νίκη να μείνουν αδιάφοροι. Ο 24χρονος έψαχνε να βρει σύλλογο Β’ Εθνικής για να συνεχίσει την καριέρα του, όμως ότι δεν μπόρεσε τελικά να συμφωνήσει με κάποια ΠΑΕ, έδωσε στους κυανόλευκους την δυνατότητα να κινηθούν για την επιστροφή του. Σήμερα θα έρθει μάλιστα στην Μαγνησία για να συζητήσει με τη διοίκηση και αν όλα πάνε καλά να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.  
Αρχικά ο Μακράκης δεν είχε αφήσει ελπίδες στους ανθρώπους της κυανόλευκης ομάδας στις πρώτες τους επαφές μαζί του, αλλά τελικά αφού έφτασε στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, προτίμησε τη Νίκη από κάποιο άλλο συγκρότημα της Football League 2. Για χάρη της απάντησε αρνητικά στην Παναχαϊκή, ενώ ήταν στο στόχαστρο και της Καλλονής, αλλά τελικά δεν τα βρήκε με τους νησιώτες.
Αλλωστε είναι «δεμένος» με την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και πήρε σημαντικές εμπειρίες από τις εθνικές κατηγορίες. Ο υψηλόσωμος αμυντικός, έκανε το ντεμπούτο του το 2007 στην Γ’ Εθνική με την κυανόλευκη φανέλα και εκείνη την πρώτη του σεζόν πραγματοποίησε 22 συμμετοχές. Την επόμενη έπαιξε σε 26 παιχνίδια με τη Νίκη, ενώ στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Ιωνικό με τον οποίο αγωνίστηκε τον ενάμιση τελευταίο χρόνο στην Β’ Εθνική συνολικά σε 36 ματς.
Σήμερα ο Μακράκης θα επιστρέψει στο «Παντελής Μαγουλάς» για να συζητήσει κι αν τελικά δώσει τα χέρια με τους διοικούντες την ΠΑΕ, για κάτι το οποίο εκφράζεται αισιοδοξία και από τις δυο πλευρές, τότε θα επιστρέψει ξανά στους κυανόλευκους.
Χθες προπονήθηκε και ακόμη ένας πρώην παίκτης της κυανόλευκης ομάδας, ο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Γιαννουλίδης. 0 32χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε από τη Νίκη για ένα εξάμηνο το 2008, αγωνίστηκε τότε σε 13 ματς και πέτυχε τρία γκολ. Ο Χαραλαμπίδης είναι αυτός που θα αποφασίσει για την «τύχη» του. 
 
Δοκιμάζεται ο Νάγκι, εξετάζεται ο Λαμέντζα
Εν τω μεταξύ τις λύσεις για την επίθεση της ομάδας εξετάζουν στη Νέα Ιωνία… Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ζήτησε ενίσχυση στην γραμμή κρούσης και από χθες δοκιμάζεται ο νεαρός Γκέργκο Νάγκι, ενώ ο Στράτος Γιδόπουλος προσπαθεί να έρθει για λογαριασμό της Νίκης στην Ελλάδα, ο Ιταλός Αντόνιο Λαμέντζα.
Ο Γκέργκο Νάγκι προπονήθηκε για πρώτη φορά χθες, ωστόσο το νεαρό της ηλικίας του φαίνεται ότι δεν τον βοηθάει για να μπορέσει άμεσα να προσαρμοστεί και να προσφέρει λύση σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα, όπως αυτό της Γ’ Εθνικής. Ο 18χρονος Ούγγρος έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά του λείπει αναμφίβολα η εμπειρία, αφού δεν έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν η Νίκη θα κινηθεί για την απόκτησή του, αφού οι μέρες περνούν και τα περιθώρια έχουν στενέψει.
Από κει και πέρα η Νίκη προσπαθεί να ντύσει στα κυανόλευκα τον Ιταλό σέντερ φορ Αντόνιο Λαμέντζα. Ο Λαμέντζα ανήκει στην Ρετζίνα και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στο πρωτάθλημα της Κίνας.  Είναι γεννημένος στις 20 Μαϊου του 1990 και έχει ύψος 1.92.
 
Ο Ανδρονικίδης «σφυρίζει» στην κλούβα
Ο Χρήστος Ανδρονικίδης από τον Πειραιά θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης της 20ης αγωνιστικής της Football League 2 που θα πραγματοποιηθεί στο Παντελής Μαγουλάς το Σάββατο (3 μ.μ). Βοηθοί του ορίστηκαν οι Μάριος Σταμάτης επίσης από τον Πειραιά και ο Ευθύμιος Κουρέντας από τα Τρίκαλα. Τέταρτος θα είναι ο Τρικαλινός Κωνσταντίνος Μανάσης.
 
Apo : www.taxydromos.gr
 
 
ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

1 σχόλιο: