Σελίδες

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

«Άναψε πράσινο φως» για Βεργώνη

Το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Αλέξανδρου Βεργώνη «άναψε» ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα έχει ραντεβού με τον Στράτο Γιδόπουλο για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους κι αν τα βρουν και στο οικονομικό σκέλος τότε ο Ελληνας μέσος θα ντυθεί στα κυανόλευκα. Καλές εντυπώσεις αφήνει και ο Πορτογάλος επιθετικός, Αγκουινάλντο Βέγκα, για τον οποίο σήμερα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα πάρει την τελική του απόφαση για την τύχη του.
Οι δυο παίκτες βέβαια, ακόμα και σήμερα να υπογράψουν δεν προλαβαίνουν να συμπεριληφθούν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για το αυριανό εντός έδρας ματς με τον Αετό Σκύδρας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League 2.
Ο Αλέξανδρος Βεργώνης παρότι έχει μείνει τους τελευταίους μήνες χωρίς ομάδα λόγω τραυματισμού έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ότι αποτελεί τον παίκτη που αναζητά η κυανόλευκη ομάδα για τα χαφ. Ο Πορτογάλος επίσης αφήνει θετικά δείγματα γραφής, αλλά θα τον τσεκάρει και σήμερα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης για να εκφράσει ολοκληρωμένη άποψη για τις ικανότητές του στον Στράτο Γιδόπουλο.
Αν όλα πάνε καλά και οι δύο παίκτες υπογράψουν, στο παιχνίδι με την Καλλονή αναμένεται να τους έχει στη διάθεσή της η τεχνική ηγεσία. Μόλις ολοκληρωθούν με επιτυχία αυτές οι δυο κινήσεις, τότε αυτό που θα απομένει ουσιαστικά θα είναι η απόκτηση ενός τερματοφύλακα για να κλείσει η τριάδα των γκολκίπερ. Πληροφορίες πάντως ανέφεραν ότι ίσως αποκτηθεί και ο Κυπτίου…
Αν δεν υπάρξει συμφωνία τελικά με τον Βεργώνη εξετάζονται και οι περιπτώσεις των Πιθαρούλη, Μπίμπιρη και Μανουσαρίδη, ενώ για τη θέση του επιθετικού έχει δοκιμαστεί ο Βολιώτης, Βαγγέλης Διαμάντης και παράλληλα υπάρχει ενδιαφέρον για τους Παυλίδη και Διαμαντόπουλο από τη Βέροια.
 
Μια ανάσα από την επιστροφή ο Κυπτίου
Εν τω μεταξύ ο Κώστας Κυπτίου βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Νέα Ιωνία. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής που αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις με την ΑΕ Διμηνίου στο τοπικό πρωτάθλημα, άρεσε στον Απόστολο Χαραλαμπίδη και κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι ίσως και σήμερα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανόλευκους.
 
Ολα ανοικτά
Για τη θέση του τερματοφύλακα ακόμα δεν έχει παρθεί απόφαση. Με την έλευση του Στράτου Γιδόπουλου όμως στο Βόλο αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Στα ονόματα των Χατζημηνά, Ρίζου και Σουμουλίδη, προστέθηκε και αυτό του Τακίδη, τον οποίο γνωρίζει καλά από τον Φωκικό ο Χαραλαμπίδης. Ο έμπειρος γκολκίπερ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Ηλιούπολη. Εχει αγωνιστεί επίσης σε Αιολικό, Παναχαϊκή και Παναιγιάλειο. Ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει και για ακόμη έναν τερματοφύλακα από την Αγία Παρασκευή.
Η Νίκη μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει πέντε μεταγραφές και με τη συμφωνία με χαφ, με επιθετικό και τερματοφύλακα και ίσως τον Κυπτίου, θα ολοκληρώσει τις κινήσεις της. Να θυμίσουμε ότι απέκτησε ήδη τους Τσάγγαρη, Μπουσινάκη, Τσερκέζο και τους Αργεντίνους, Ολιβερ και Ναβαρέτε.
 
Ξεκαθάρισμα στο ρόστερ
Ρόστερ με 24 παίκτες έχει ανακοινώσει ότι θα κρατήσει ο Στράτος Γιδόπουλος και αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να υπάρξουν εκτός από τις προσθήκες και αποχωρήσεις. Κάποιοι νεαροί θα δοθούν δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, ενώ υπάρχει περίπτωση η διοίκηση να προχωρήσει και στην αποδέσμευση δυο ακόμα ποδοσφαιριστών. Ονόματα δεν έχουν ακόμα διαρρεύσει, ωστόσο αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ μόλις παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Ηδη παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Διγκόζης, Βακουφτσής, Κόσογλου, Κουτσογιάννης, Σαμαράς, Μαλντονάδο και Μασίας.
 
Δεν μπόρεσε για τσάρτερ
Δεν μπόρεσε τελικά ο Στράτος Γιδόπουλος να βρει τη λύση για να μεταβεί η ομάδα από την Αγχίαλο με τσάρτερ, προκειμένου να την ακολουθήσουν και οι φίλαθλοί της στη Μυτιλήνη στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Καλλονή. Η ομάδα θα αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη, ενώ όσοι φίλαθλοι θέλουν να ταξιδέψουν με το συγκεκριμένο αεροπλάνο θα πρέπει να βιαστούν για να κλείσουν εισιτήρια, ωστόσο η τιμή είναι ιδιαίτερα «αλμυρή». Οι φίλαθλοι πάντως σχεδιάζουν ακόμα και με καράβι να ταξιδέψουν στο νησί και να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους.
 
[πηγή: Ταχυδρόμος]


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου