Σελίδες

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου

Σε απάντηση των ερωτημάτων που θέτει η «ανακοίνωση;» του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας Σερρών, τους παραπέμπουμε στη γνωστή λαϊκή παροιμία… «εκεί που μας χρωστάγανε, μας φάγαν’ και το βόδι…»

1ον Κύριοι οι εικόνες με τις προκλήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών σας προς τους οπαδούς μας, έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και είναι στη διάθεση σας για να κάνετε την αυτοκριτική σας.

2ον Το συγκεκριμένο γήπεδο που αγωνισθήκατε, έχει φιλοξενήσει την ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και θα έπρεπε να αποτελεί για την ομάδα και τους αθλητές σας, τιμή και όχι να ξεσπάτε στα τζάμια των αποδυτηρίων του, μόνο και μόνο, γιατί δεν μπορέσατε να διαχειρισθείτε το προβάδισμα που είχατε.

3ον Με την ίδια ακριβώς διαδικασία που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο ποδοσφαιριστής μας Στέλιος Μαϊστρέλλης, μεταφέρθηκαν και οι ποδοσφαιριστές σας. Όσον αφορά την αποκαλούμενη από εσάς «δολοφονική προβολή» του ποδοσφαιριστή μας στην φάση του τραυματισμού του Αλή Ογλού, το video του αγώνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας  των προθέσεων του παίκτη σας και σας επιστρέφουμε τον… χαρακτηρισμό.

4ον Οι καταγεγραμμένες δηλώσεις του προπονητή σας στη συνέντευξη τύπου που μίλησε για «καλή διαιτησία σε γενικές γραμμές» και η πως η νίκη της ομάδας μας είναι «καθαρή» βρίσκονται στη διάθεση σας.

5ον Σίγουρα τα έξι λεπτά καθυστερήσεων που υπέδειξε ο διαιτητής του αγώνα, δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα του χρόνου που παίχτηκε ποδόσφαιρο, αφού οι ποδοσφαιριστές σας στο δεύτερο ημίχρονο, μόνιμα βρίσκονταν πεσμένοι στο χλοοτάπητα, προφασιζόμενοι κράμπες και τραυματισμούς.

Και τελειώνοντας θα πρέπει να θυμίσουμε στον συντάκτη της ανακοίνωσης που εκθέτει πάνω από όλα την συμπαθή ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου, πως η Νίκη Βόλου και ο λαός της έχει αποδεδειγμένα επιδείξει πολιτισμό και ήθος στην πολύχρονη συμμετοχή της, σε όλα τα Εθνικά πρωταθλήματα που αγωνίσθηκε.

Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ «Η ΝΙΚΗ» Π.Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου