Σελίδες

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Προέχει ο αγώνας με τον Μ. Αλέξανδρο

Διοίκηση και τεχνικό τιμ της Νίκης προσπαθούν να βρουν τον επιθετικό που έχει μεγάλη ανάγκη η ομάδα, με τα περιθώρια μάλιστα να στενεύουν επικίνδυνα.

Αυτό που προέχει όμως, είναι η αυριανή αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, με τη Νίκη να υποδέχεται τον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας.
Η βολιώτικη ομάδα έχει μείνει πίσω από τον στόχο της και η νίκη είναι ασφαλώς επιτακτική.

Ο τεχνικός της Νίκης Απόστολος Χαραλαμπίδης αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα για τον αγώνα του Σαββάτου, καθώς δεν υπολογίζει τους Καρακώστα και Νάστο που είναι τιμωρημένοι και τους τραυματίες Σωτρίνη και Όλιβερ. Επίσης, ο Ντάνιτσις έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και είναι αμφίβολο αν θα αγωνιστεί.

Στα μεταγραφικά τώρα, μια ανάσα από την επιστροφή του στη Νίκη βρίσκεται ο Ηλίας Μακράκης και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, είναι η λύση του συμβολαίου του με τον Ιωνικό.
Στη θέση του επιθετικού που "πονάει" τους κυανόλευκους, ο Ούγγρος Γκέργκο Νάγκι που προπονείται με την ομάδα δεν έπεισε τον προπονητή της Νίκης, την ίδια ώρα που η περίπτωση του Ιταλού Αντόνιο Λαμέντζα δεν προχώρησε. Από κει και πέρα η Νίκη βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ταξιάρχη Θανέλα που έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου