Σελίδες

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Ερασιτεχνική Νίκη

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας όλων των τμημάτων του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας.  Στην μεγάλη αυτή εκδήλωση παραβρέθηκαν εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου συνοδευόμενοι από τους προπονητές όλων των τμημάτων και τους γονείς τους.

Την παρουσίαση ανέλαβε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ. Στέργιος Φάτσης ο οποίος καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους αθλητές, γονείς και επισήμους ευχόμενος ο καινούργιος χρόνος να φέρει κάθε ομαδική και προσωπική επιτυχία στον καθένα. Ακολούθησε το τελετουργικό κομμάτι της εκδήλωσης και στη συνέχεια οι ομιλίες.

Από πλευράς των επισήμων παρόντες ήταν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, ο Βουλευτής Μαγνησίας κ. Κώστας Καρτάλης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Κώστας Χαλέβας και Αργύρης Κοπάνας, οι αντιδήμαρχοι Βόλου κ.κ. Νίκος Μαυρόπουλος και Νατάσα Οικονόμου, ο πρόεδρος του δημοτικού οργανισμού κ. Παύλος Μαβίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Φώτης Λαμπρινίδης και Γιάννης Καουνάς, ο εκπρόσωπος του κ. Απόστολου Παπατόλια ο κ. Απόστολος Καναβός και ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Νίκος Φαρμάκης. Η δημοτική σύμβουλος κ. Ζέττα Μακρή λόγω προσωπικού κολλήματος χαιρέτισε την εκδήλωση μέσω επιστολής. Επίσης, μέσω επιστολής απεύθυναν χαιρετισμό οι Βουλευτές κ.κ. Ροδούλα Ζήση, Αθανάσιος Νάκος και Απόστολος Νάνος. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκπροσωπήθηκε από τον κ. Δημήτρη Ιωαννίδη. Επίσης, παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι των συνδέσμων των οργανωμένων φιλάθλων.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση μεταξύ των αθλητών του συλλόγου, με τους έξι συνολικά τυχερούς να κερδίζουν από ένα ποδήλατο. Κατά την έξοδο μοιράστηκαν κομμάτια της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε όλους τους παραβρισκόμενους. Τέλος, ο σύλλογος δώρισε περίπου 300 κομμάτια από την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” εύχεται στους αθλητές και στις αθλήτριες του καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου