Σελίδες

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Νίκη με ανατροπή

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που "έσπαγε καρδιές", η Νίκη Βόλου πήρε το πολύτιμο τρίποντο που την κρατάει ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου.
Στο πρώτο ημίχρονο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρεθεί με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, με τη Νίκη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το καλύτερο όμως μας το κρατούσαν για το δεύτερο μισό του αγώνα, εκεί όπου σημειώθηκαν πέντε τέρματα.
Το σκορ άνοιξε ο Παπαδήμας στο 53' για τη Νίκη, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 60' με τον Σιδηρόπουλο και δύο λεπτά αργότερα στο 62' πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Ακή Ογλού. Η Νίκη κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα με τον Ντάνισιτς στο 65' και στο 94' ο ίδιος παίκτης πέτυχε το νικητήριο γκολ ολοκληρώνοντας τη μεγάλη ανατροπή.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Άποστολος Χαραλαμπίδης): Τάσσος, Τσερκέζος, Τσικνίδης, Παπαδήμας, Μαϊστρέλλης (26' λ.τ Ναβαρέτε, Βλάχος 90'), Καλαμιώτης, Πετράς, Στουρνάρας, Κυπτίου, Τσάγγαρης, Ντάνισιτς.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ (Γιώργος Μαράντας): Δαύκος, Κοσμίδης (Χατζάκος 80'), Ζιαμπάρης, Κύρου, Νίρλας, Ματζουράκης, Αλή Ογλού (Τσεμπερίδης 73'), Γαϊδαρτζής, Σιδηρόπουλος, Μουτίδης (66' Γαλακτέρος), Κρυστάλλης.

Φωτογραφίες από τον αγώνα:






2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ....ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΞΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EINAI LIGO DUSKOLO NA ANEVEIS KATHGORIA GT TOU XRONOU EMEIS 8A EIMASTE ALLOU OPOTE KALHNUXTA AGGELOUDI MOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή