Σελίδες

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Η συνέντευξη Τύπου στο "Παντελής Μαγουλάς"

Αναφορά στον υπέροχο κόσμο της Νίκης Βόλου έκαναν όλοι στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Νίκης με τον Φωκικό και στην προσπάθεια που καταβάλουν οι δύο ομάδες για την άνοδο.

Οι δηλώσεις:
Μιχάλης Κασάπης (προπονητής Φωκικού): «Ηταν ένα πολύ όμορφο και δυνατό ματς αντάξιο των δυο ομάδων που είναι ψηλά στην βαθμολογία. Ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε, μία πολύ δυνατή έδρα, πιστεύω ανταπεξήλθαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Αμυντικά είχαμε άψογη λειτουργία και η Νίκη έκανε γεμίσματα που ήταν υπέρ των αμυντικών. Θέλαμε να παίξουμε και το παιχνίδι των αντεπιθέσεων αλλά δεν μας βγήκε. Εμείς είμαστε μια ομάδα που καταφέραμε να χάσουμε πολλά παιχνίδια στην έδρα μας και παίρνουμε βαθμούς εκτός έδρας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί μετά το 1-3 από την Κρανούλα η κριτική του κόσμου ήταν απαράδεκτη. Συγχαρητήρια στον κόσμο της Νίκης, που είναι τετραπλάσιος από τον δικό μας και σε όλους όσοι αγωνίστηκαν σήμερα. Δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Όλα τα ματς από δω και πέρα είναι ντέρμπι».
Κώστας Γρηγοριάδης (προπονητής τερματοφυλάκων Νίκης): «Πρώτα απ’ όλα να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο μας και στους παίκτες της ομάδας μας που κάνανε μία πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Παίξαμε με μια ομάδα που δεν είναι τυχαίο εκεί που βρίσκεται, είχαμε δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Βλάχο και τον Ντάνισιτς αλλά δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Από την άλλη ο Φωκικός δεν είχε ευκαιρίες για να κινδυνέψουμε. Θέλουμε να τελειώσουμε την προσπάθεια μας επειδή έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε και ότι βγει. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι τελειώσαν τα πάντα».

Γιώργος Δήμας (παίκτης Φωκικού): «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Οι παίκτες περιμένουν σε τέτοιες έδρες να παίξουν με τόσο κόσμο. Συγχαρητήρια δίνω στη Νίκη Βόλου που έπαιξε ένα καθαρό και καλό αγώνα. Συνεχίζουμε για τον στόχο μας που είναι τα πλέι οφ και γιατί όχι και η πρώτη θέση».
Παναγιώτης Πετράς (παίκτης Νίκης Βόλου): «Σε μια τέτοια κατηγορία δεν υπάρχουν ομάδες που να παίζουν μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό... Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλά κλεισμένος στην άμυνα του και παρότι βρισκόμασταν στην περιοχή συνεχώς δεν βρίσκαμε λύσεις για το γκολ. Η προσπάθεια που έπρεπε να γίνει έγινε από την πλευρά μας, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Θα μπορούσα κάλλιστα να αναφερθώ στα τεράστια οργανωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, αλλά δεν τα αναφέρω γιατί θα ακουστεί ως δικαιολογία. Συνεχίζουμε ως το τέλος, για την ιστορία της Νίκης Βόλου και γιατί είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου