Σελίδες

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ανησυχία για την επόμενη μέρα

Αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα, απογοήτευση για τον χαμένο στόχο, αλλά και αδιαφορία απέναντι στους ποδοσφαιριστές και στα προβλήματά τους, είναι τα στοιχεία που επικρατούν αυτή την στιγμή στα αποδυτήρια της Νίκης Βόλου, στις τάξεις των φιλάθλων, αλλά και στη διοίκηση και συνθέτουν μια εικόνα αποσύνθεσης. Όλα τα παραπάνω συνηγορούν στο γεγονός ότι πρέπει να παρθούν άμεσα αποφάσεις, καθώς όσο περνούν οι μέρες μεγαλώνει ο κίνδυνος για εξελίξεις, που θα πληγώσουν ακόμα περισσότερο το γόητρο της ιστορικής ομάδας.

Ο στόχος της ανόδου μπορεί να χάθηκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει η ομάδα να απαξιωθεί. Ούτε σημαίνει ότι επειδή δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τους στόχους της θα πρέπει να «τιμωρηθούν» οι ποδοσφαιριστές και να μην πληρωθούν έστω μέρος των οφειλομένων για να μπορέσουν να περάσουν λίγο καλύτερα τις άγιες ημέρες που έρχονται. Άλλωστε μια τέτοια τακτική μπορεί να επιβαρύνει τη Νίκη με νέες προσφυγές. Ήδη υπάρχουν αρκετές που δεν μπορούν να ξεχρεωθούν από προηγούμενες σεζόν, ενώ φέτος την αρχή έκανε ο Αντώνης Σωτρίνης. Ο κίνδυνος της συνέχειας των προσφυγών δυστυχώς παραμονεύει για τους κυανόλευκους σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη ή κάποιο μήνυμα του Στράτου Γιδόπουλου προς τους παίκτες για τα δεδουλευμένα τους.

Κανείς πάντως δεν έχει δείξει ενδιαφέρον, δεν έχει έρθει σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές και δεν τους έχει μιλήσει για το οικονομικό θέμα. Οι ίδιοι έχουν αποφασίσει να παραμείνουν δείχνοντας επαγγελματισμό και ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα κάνει ο καθένας την επιλογή του και θα πάρει την απόφασή του. Οι κυανόλευκοι είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι από το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της ανόδου, αλλά από την άλλη το μόνο που μπορούν να κάνουν στις δυο τελευταίες αγωνιστικές είναι να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν και να παλέψουν για να σώσουν τουλάχιστον τη δική τους αξιοπρέπεια και της ομάδας.

Την ώρα που οι διοικούντες της ομάδας στον Βόλο βιώνουν στιγμές ανησυχίας και απογοήτευσης και οι ποδοσφαιριστές νιώθουν να τους έχουν εγκαταλείψει από κάθε πλευρά, ο Στράτος Γιδόπουλος δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν. Την ίδια στιγμή οι οργανωμένοι ετοιμάζονται να αντιδράσουν ζητώντας αλλαγή στο ιδιοκτησιακό και αυτή την φορά εμφανίζονται πιο αποφασισμένοι από ποτέ για να πετύχουν τον σκοπό τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει η κατηγορία που θα αγωνίζεται η ομάδα. Δεν αναμένεται να αργήσουν μάλιστα και να πάρουν θέση γύρω απ’ όλα όσα συνέβησαν φέτος και για το γεγονός ότι χάθηκε και αυτή η σεζόν. Το επεισόδιο με τους ποδοσφαιριστές φαίνεται πώς είναι μόνο η αρχή των αντιδράσεών τους.

Πηγή: www.taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου